Mainosten tarkastusprosessi

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Mainosten tarkastuksella pyritään varmistamaan, että mainokset ovat turvallisia, kaikille sopivia ja Google Adsin käytäntöjen mukaisia. Useimmat mainokset tarkastetaan yhden arkipäivän kuluessa.

Tarkastettavana olevat mainokset

Tarkista mainoksen tila ja pyydä tarvittaessa apua. Tarkastamme useimmat mainokset yhden arkipäivän kuluessa. Toisinaan tarvitaan laajempi tarkastus, johon voi mennä kauemmin.

Miten mainosten tarkastus toimii?

Kun luot mainoksen tai elementin tai muokkaat jompaakumpaa, tarkastusprosessi käynnistyy automaattisesti. Siinä tarkastetaan mainoksesi sisältö eli otsikko, kuvaus, avainsanat, klikkauksen kohde sekä mahdolliset kuvat ja videot.

Jos mainos läpäisee tarkastuksen, sen tilaksi muuttuu "Hyväksyttävä" ja se alkaa näkyä. Jos tarkastuksessa ilmenee, että mainos ei ole käytäntöjen mukainen, sen tilaksi tulee "Hylätty". Tämä tarkoittaa, että mainos ei voi näkyä missään. Saat ilmoituksen käytäntörikkomuksesta ja ohjeet jatkotoimia varten.

Lue lisää mainoksen tilan tarkistamisesta.

Mainoksen tila on "Tarkastus käynnissä"

Mainoksen tarkastusprosessin aikana mainoksen tila on Tarkastus käynnissä. Tarkastamme useimmat mainokset yhden arkipäivän kuluessa. Toisinaan tarvitaan laajempi tarkastus, johon voi mennä kauemmin. Google pidättää oikeuden priorisoida mainosten tarkastuksia ja uudelleentarkastuksia voidakseen varmistaa järjestelmän vakaan toiminnan. Google voi myös rajoittaa mainosten näkymistä tilapäisesti käytäntöjenmukaisuuden varmistamiseksi. Jos mainoksen tarkastamiseen menee yli kaksi arkipäivää, tarkista mainoksen tila.

Kuinka kauan mainoksen tarkastamiseen menee?

• Useimmat mainokset tarkastetaan yhden arkipäivän kuluessa. Jos mainos vaatii tavanomaista tarkemman käsittelyn, sen tarkistaminen saattaa kestää kauemmin.
  • Jos mainoksen tarkistaminen kestää yli kaksi arkipäivää, ota meihin yhteyttä ja pyydä lisätietoja.
  • Google pidättää oikeuden priorisoida mainosten tarkistuksia ja uudelleentarkistuksia voidakseen varmistaa järjestelmän vakaan toiminnan. Google voi myös rajoittaa tilapäisesti mainosten näyttöä käytäntöjenmukaisuuden varmistamiseksi.
Mainosten näyttäminen tietystä päivästä alkaen

Jos haluat, että mainoksesi tarkastetaan tiettyyn päivään mennessä, lähetä se useita päiviä etukäteen. Jos haluat estää mainoksen näkymisen heti, kun sen tilaksi muuttuu "Hyväksyttävä", keskeytä mainos, mainosryhmä tai kampanja. Keskeytetyt mainokset tarkastetaan aivan kuten aktiivisetkin. Lue lisää mainonnan keskeyttämisestä ja jatkamisesta.

Jos aiot samaan aikaan julkaista uuden verkkosivun, sen on oltava valmis, jotta mainos voidaan tarkastaa.

Jos haluat varmistaa, että uusi sivusi pysyy piilossa julkaisupäivään saakka, tee näin:

Älä luo verkkosivustosi muista osista linkkejä uudelle sivulle. Jos luot uudelle sivullesi johtavan linkin, hakukoneet saattavat indeksoida sen ja sivu voi alkaa näkyä hakutuloksissa.

Määritä verkkosivustosi robots.txt-tiedosto. Verkkosivustosi robots.txt-tiedoston avulla voit estää hakukoneita indeksoimasta sivuasi. Kun olet valmis julkaisemaan sivun, poista tämä muutos. Lue lisää robots.txt-tiedoston määrittämisestä.