De wijzigingen in uw campagneconcept toepassen op de oorspronkelijke campagne

Met concepten kunt u de instelling van uw campagne spiegelen en meerdere wijzigingen in uw campagne tegelijk voorbereiden. Als u geen experiment hoeft uit te voeren om te testen hoe de wijzigingen van invloed zijn op de prestaties van uw campagne, kunt u de wijzigingen in uw concept toepassen op de oorspronkelijke campagne wanneer u maar wilt. In dit artikel leggen we uit hoe u de wijzigingen in uw concept kunt toepassen op uw campagne. Lees Een aangepast experiment instellen voor meer informatie over hoe u een experiment maakt op basis van een concept.

Wanneer u een concept toepast op een campagne, worden de wijzigingen die u in het concept heeft aangebracht, overgenomen in de campagne. Houd er rekening mee dat u een concept niet meer kunt bewerken nadat het op een campagne is toegepast.

Voordat u begint

Als u nog geen concept heeft gemaakt, leest u eerst Een campagneconcept opzetten.

Instructies

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Klik in uw Google Ads-account op het icoon Campagnes Campaigns Icon.
  2. Klik in het gedeeltemenu op het dropdownmenu Campagnes en daarna op Campagnes.
  3. Klik op Concepten. U ziet nu de tabel met concepten, met daarin de campagne op basis waarvan elk concept is gemaakt en de status van elk concept.
  4. Klik op het concept dat u wilt toepassen op de oorspronkelijke campagne.
  5. Klik bovenaan de pagina op Toepassen.
  6. Kies Wijzigingen toepassen op de oorspronkelijke campagne. De wijzigingen die u in het concept heeft aangebracht, worden nu doorgevoerd in de campagne.