Configurar el seguiment dels anuncis dinàmics de cerca

El seguiment d'anuncis dinàmics de cerca s'assembla al seguiment amb paràmetres de ValueTrack, tret del fet que l'URL de la pàgina de destinació dels anuncis dinàmics de cerca es genera de manera dinàmica. Quan configureu el seguiment, podeu enviar clients potencials a una pàgina de destinació específica que tingui informació addicional a l'URL, com ara l'objectiu d'anunci dinàmic que ha activat l'anunci o el tipus de dispositiu que ha utilitzat l'usuari que ha fet clic al vostre anunci.

Per exemple, si l'URL final és example.com i voleu dirigir els usuaris a example.com?tracking=123, la plantilla de seguiment de l'anunci dinàmic de cerca ha d'incloure els paràmetres de ValueTrack {lpurl}?tracking=123. El paràmetre {lpurl} se substituirà per l'URL dinàmic de la pàgina de destinació.

Aquest article explica com es configura el seguiment dels anuncis dinàmics de cerca (DSA).

Optimitzar una campanya mentre la creeu

A mesura que creeu la campanya, pot ser que rebeu notificacions segons les opcions de configuració que hàgiu seleccionat. Aquestes notificacions us poden alertar de problemes que poden comportar una disminució del rendiment o que poden ser prou significatius per impedir-vos publicar la campanya.

El menú de navegació que es mostra mentre creeu una campanya proporciona una visió integral del progrés de la creació, i us demanarà que pareu atenció a determinades notificacions sobre aspectes que us recomanem que resolgueu. Desplaceu-vos pels passos del menú de navegació per revisar i resoldre fàcilment els possibles problemes de la segmentació, les ofertes, el pressupost o altres opcions de configuració de la campanya. Obteniu informació sobre com es pot configurar la campanya per obtenir els millors resultats.

Abans de començar

• Creeu una plantilla de seguiment. Podeu afegir una plantilla de seguiment per als anuncis dinàmics de cerca al nivell de compte, de campanya, de grup d'anuncis o d'objectiu d'anunci dinàmic. Recordeu que Google Ads utilitzarà la plantilla més específica. Per tant, si teniu una plantilla de seguiment al nivell de grup d'anuncis i d'objectiu d'anunci dinàmic, s'utilitzarà la d'objectiu d'anunci dinàmic.
  • Utilitzeu un paràmetre de ValueTrack. Per utilitzar el seguiment als grups d'anuncis dinàmics, heu de crear una plantilla de seguiment. També necessiteu un paràmetre de ValueTrack per poder emplenar la pàgina de destinació. El paràmetre de ValueTrack pot tornar adreces de pàgines de destinació en diferents formats, de manera que us recomanem que comproveu en quins formats genera els URL de seguiment el vostre programari de seguiment.

Quan tingueu el format correcte, per tal de crear una plantilla de seguiment, substituïu l'URL de la pàgina de destinació que hi ha a l'URL de seguiment de tercers pel paràmetre de ValueTrack recomanat.

Imagineu-vos que teniu aquest URL de la pàgina de destinació: https://www.googlestore.com/shop.axd/search?category=phones

URL de la pàgina de destinació amb els detalls de seguiment corresponents Característiques principals Paràmetre de ValueTrack recomanat Plantilla de seguiment
https://www.googlestore.com/shop.axd/search?category=phones&device=m&tracking=xyz No codifica l'URL de la pàgina de destinació; acaba amb la cadena "tracking". {lpurl} {lpurl}?device={device}&tracking=xyz
URL de seguiment de tercers Característiques principals Paràmetre de ValueTrack recomanat Plantilla de seguiment
http://tracking.com/redir.php? url=https://www.googlestore.com/shop.axd/ search%3Fcategory%3Dphones Codifica ?, =, ", #, \t, ', i [espai] de l'URL de la pàgina de destinació; acaba amb la consulta de cerca. {lpurl} http://tracking.com/redir.php?url={lpurl}
http://tracking.com/redir.php? url=https%3A%2F%2F www.googlestore.com%2Fshop.axd %2Fsearch%3Fcategory%3Dphones Codifica :, /, ? i = de l'URL de la pàgina de destinació; acaba amb la consulta de cerca. {escapedlpurl} http://tracking.com/redir.php?url={escapedlpurl}
http://tracking.com/213/73406795 No inclou l'URL de la pàgina de destinació. Cap, aquest format no és compatible. N/A

Si utilitzeu un programari de seguiment de tercers, haureu de provar si és compatible amb els anuncis dinàmics de cerca de Google Ads. Els anuncis dinàmics de cerca funcionen amb programari de tercers si podeu visualitzar la pàgina de destinació a l'URL de seguiment del programari.

Exemple d'URL de seguiment És compatible?
http://www.3rdpartytracker.com/?url=https://www.googlestore.com

Sí, veieu l'URL de la pàgina de destinació a l'URL de seguiment.

La plantilla de seguiment de Google Ads seria com aquesta: http://www.3rdpartytracker.com/?url={lpurl}.

http://www.3rdpartytracker.com/73406795

No, no veieu l'URL de la pàgina de destinació a l'URL de seguiment.

No podeu crear una plantilla de seguiment que contingui el paràmetre {lpurl}.

Si no trobeu l'URL de la pàgina de destinació a l'URL de seguiment del programari, vol dir que el programari en qüestió no és compatible amb els anuncis dinàmics de cerca.

El nostre sistema comprovarà les plantilles de seguiment i els enllaços de la pàgina de destinació per verificar que dirigeixin els usuaris que fan clic al vostre anunci a la pàgina prevista. Google Ads utilitzarà el domini que hàgiu proporcionat per generar els enllaços i provar-los. Si les pàgines de destinació finals no es carreguen bé, pot ser que l'anunci es rebutgi.

Instruccions

Abans de començar, és possible que hàgiu d'afegir la columna "Plantilla de seguiment" a la taula seguint aquests passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Objectius d'anunci dinàmic.
  4. Feu clic a la icona de columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads que hi ha a sobre de la taula d'estadístiques.
  5. Feu clic a Atributs i, tot seguit, seleccioneu Plantilla de seguiment.
  6. Feu clic a Aplica.

Per configurar el seguiment de l'objectiu d'anunci dinàmic, seguiu aquestes instruccions:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Objectius d'anunci dinàmic.
  4. Passeu el cursor per sobre d'una de les entrades de la nova columna "Plantilla de seguiment" i feu clic a la icona de llapis quan es mostri.
  5. Introduïu {lpurl}, un signe d'interrogació i els paràmetres de ValueTrack que vulgueu utilitzar, separats per signes et (&). Per exemple, si voleu utilitzar el paràmetre {targetid}, la plantilla de seguiment ha de ser {lpurl}?targetid={targetid}.
  6. Feu clic a Desa.

Recordatori

Si les plantilles de seguiment inclouen paràmetres de ValueTrack que proporcionen informació sobre paraules clau, com ara el paràmetre {keyword}, aquests paràmetres quedaran en blanc per als anuncis dinàmics de cerca, ja que aquests anuncis no fan servir paraules clau. Per poder identificar la segmentació que ha activat un anunci, us recomanem que utilitzeu el paràmetre {targetID}.