Slik finner du budstrategirapporter

I budstrategirapporten får du en oversikt over viktige beregninger som er relevante for den enkelte strategitypen.

Denne artikkelen forklarer hvordan du finner den ordinære budstrategirapporten samt rapporten om budstrategier for porteføljer. Finn ut mer om budstrategirapporter.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Slik finner du budstrategirapporter (for standardstrategier og porteføljestrategier)

Bruk denne metoden når du vil se budstrategirapporten for en enkeltkampanje eller budstrategi for porteføljen.

1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Budsjetter og budgivning-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Budstrategier.
  4. Klikk på linken i Budstrategitype-kolonnen for å få åpne budstrategirapporten.
  5. Hvis en standard budstrategi (på kampanjenivå) brukes for kampanjen, får du en rapport på kampanjenivå. Hvis kampanjen er en del av en portefølje, sendes du til budstrategirapporten for hele budstrategien for porteføljen.
Tips: Hvis du ikke ser «Budstrategitype»-kolonnen, kan du legge den til som kolonne i kampanjene, annonsegruppene eller søkeordtabellene.

Hvis du ikke ser Budstrategitype-kolonnen, men vil det, kan du slå den på ved å følge fremgangsmåten nedenfor:

1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Budsjetter og budgivning-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Budstrategier.
  4. Klikk på kolonneikonet Et bilde av Kolonner-ikonet i Google Ads ovenfor tabellen.
  5. Klikk på Endre kolonner.
  6. Velg «Attributter»-rullegardinmenyen under «Endre kolonner for kampanjer».
  7. Velg «Budstrategitype» under «Attributter»-kategorien.

Slik kan du finne budstrategirapporter (bare for porteføljestrategier)

Det er best å bruke denne metoden når du vil se alle de ulike budstrategiene for porteføljer i kontoen.

1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Budsjetter og budgivning-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Budstrategier.
  4. Klikk på navnet på budstrategien for porteføljen for å åpne rapporten.
Merk: Budstrategirapporten på kontonivå er også tilgjengelig for MCC-kontoer.

Slik kan du finne budstrategirapporten for kontoen din

Bruk budstrategirapporten for kontoen når du vil se de samlede resultatene du har oppnådd med alle budstrategiene i Google Ads-kontoen din, som ikke er tatt med i en budstrategi for porteføljen. Rapporten omfatter alle kampanjetyper unntatt appkampanjer.

1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Budsjetter og budgivning-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Budstrategier.
  4. Klikk på Kontostrategier-fanen.

Merk: Kampanjene nedenfor blir tatt med i budstrategirapporten for kontoen:

• bare kampanjer som ikke er en del av en budstrategi for portefølje
  • Den samlede rapporteringen for kampanjer med mål-CPA-budstrategien omfatter alle kampanjer der budgivning for maksimering av antall konverteringer brukes med mål-CPA, eller alle kampanjer der budstrategien for mål-CPA brukes.
  • Den samlede rapporteringen for kampanjer med mål-ROAS-budstrategien omfatter alle kampanjer der budgivning for maksimering av konverteringsverdi brukes med mål-ROAS, eller alle kampanjer der budstrategien for mål-ROAS brukes.
  • Det er foreløpig ikke støtte for gjennomsnittlige CPA- og ROAS-mål i bannerkampanjer, Discovery-kampanjer og kampanjer der målet er butikkbesøk eller butikksalg. Hvis kontoen din inneholder disse kampanjetypene, blir det ikke vist samlede mål for hele kontoen.
  • Appkampanjer med mål-CPA støttes foreløpig ikke.

Slik finner du budstrategirapporten på kampanjenivå

Merk: Dette gjelder bare for kampanjer som har budstrategien maksimer konverteringsverdien med eller uten mål-ROAS.

1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Kampanjer, og naviger til Kampanjer-tabellen.
  4. Legg til Budstrategitype-kolonnen hvis den ikke allerede er lagt til.
  5. Finn den relevante kampanjen, og hold markøren over den markerte budstrategitypen (f.eks. maksimer konverteringsverdi (mål-ROAS) eller maksimer konverteringsverdi).
  6. Klikk for å se budstrategirapporten for den aktuelle kampanjen.