Uw biedstrategierapporten vinden

Het biedstrategierapport biedt u een momentopname van belangrijke statistieken die relevant zijn voor elk strategietype.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw portfolio- en standaardbiedstrategierapporten kunt vinden. Meer informatie over biedstrategierapporten.

Instructies

Uw portfoliobiedstrategierapport vinden

1. Log in op uw AdWords-account.
  2. Klik op Campagnes.
  3. Klik op Gedeelde bibliotheek in het menu aan de linkerkant.
  4. Klik op Biedstrategieën.
  5. Bekijk de kolom 'Status van biedstrategie' en plaats de muisaanwijzer op de tekstballon (Ballon Afkeuring van de advertentie).
  6. Klik op Rapport van biedstrategie bekijken.

Uw standaardbiedstrategierapport vinden

U kunt het standaardbiedstrategierapport vinden op twee plaatsen op de pagina Campagnes.

1. Log in op uw AdWords-account.
  2. Klik op Campagnes en vink het selectievakje aan voor een van uw campagnes. Kies een van de volgende opties:
    1. Klik op het dropdownmenu Biedstrategie en selecteer Rapport van biedstrategie bekijken.
    2. Bekijk de kolom Status en plaats de muisaanwijzer op de tekstballon (Ballon Afkeuring van de advertentie). Klik vervolgens op Rapport van biedstrategie bekijken.

Tip: Snel toegang krijgen tot biedstrategierapporten

Bij campagnes met een automatische biedstrategie bevat de kolom 'Type biedstrategie' een rechtstreekse link naar het biedstrategierapport. Voor eenvoudige toegang tot deze rapporten kunt u de kolom toevoegen. Klik hiervoor op de knop Kolommen boven de tabel met statistieken en klik op Kolommen aanpassen in het dropdownmenu. Voeg vervolgens de kolom 'Type biedstrategie' in de categorie Kenmerken toe en sla deze op in uw tabel. Meer informatie over het gebruik van kolommen om specifieke prestatiegegevens te vinden.