Om vanlige størrelser for responsive bannerannonser

Hvis du ikke har prøvd bannerannonsering før, er du kanskje ikke kjent med de vanligste annonsestørrelsene. I denne artikkelen finner du eksempler på annonsestørrelser du kan velge å bruke.

I bannerkampanjer kan du velge mellom to typer annonser: statiske bildeannonser og responsive bannerannonser.

Bildeannonser

I statiske bildeannonser vises de bildene du selv oppgir. Disse annonsene blir verken tilpasset de aktuelle annonseplassene eller finstemt basert på resultatene som oppnås. I disse annonsene vises bildene akkurat som du sendte dem inn.

Responsive bannerannonser

Responsive bannerannonser er standard annonsetype for displaynettverket. Med denne typen annonser blir formatet, utseendet og størrelsen automatisk justert etter hvilke annonseplasser som er tilgjengelig. Annonseelementene blir tilpasset for at du skal få så gode resultater som mulig.

Hvis du vil opprette slike annonser, må du laste opp de ulike annonseelementene, deriblant logoer, bilder overskrifter og beskrivelser (du kan laste opp flere elementer av én bestemt type), til én enkelt reklame. Google kan da sette sammen disse elementene til annonser som vises i hele Displaynettverket, og optimalisere dem slik at det alltid blir vist kombinasjoner som forventes å gi gode resultater på det tidspunktet annonsen blir vist.

Responsive Display Ads

Når du bruker responsive bannerannonser, overlater du arbeidet med å teste og optimalisere reklamen til Google, slik at du kan fokusere på å oppnå bedre annonseresultater. Finn ut hvordan du oppretter en responsiv bannerannonse