Configurar Google Analytics per a aparadors locals

Quan els usuaris fan clic als vostres anuncis d'inventari local, arriben a l'aparador local, una pàgina allotjada a Google que mostra els productes que teniu en una botiga a prop de l'usuari. L'aparador local també destaca informació sobre la vostra empresa, com ara el logotip de la marca i detalls de la botiga, com la ubicació i els horaris.

Google Analytics us permet estudiar el comportament dels usuaris a l'aparador local. Amb Analytics, podeu mesurar diferents comportaments en línia, com ara les visualitzacions de la pàgina o els clics per trucar a la botiga o per obtenir indicacions per arribar-hi.

Configurar Google Analytics

Aquests són els passos que heu de seguir per començar a utilitzar Google Analytics. Quan els hàgiu completat, ja podreu rebre dades sobre el vostre aparador local.

Nota: actualment, Google Analytics per a aparadors locals no està disponible amb les fitxes de producte locals gratuïtes.

Pas 1: trieu la configuració de Google Analytics

Teniu aquestes 2 opcions:

Independentment del mètode que hàgiu triat al pas 1, escolliu les opcions de configuració següents per a una propietat d'aparador local de Google:

• Nom del compte i nom del lloc web: feu servir una descripció senzilla per a tots dos camps (per exemple, "Aparador local de Google" per al compte i per al lloc web).
  • URL del lloc web: introduïu el domini de Google que correspongui en funció del vostre país (per exemple, introduïu www.google.com per a comptes dels Estats Units).
  • Categoria de sector: seleccioneu Compres al menú desplegable.
  • Zona horària dels informes: seleccioneu les opcions adequades i feu clic a Obtén l'identificador de seguiment.

Pas 2: creeu una propietat d'aparador local de Google

Seguiu aquests passos per crear una propietat de l'aparador local de Google:

1. Seleccioneu la pestanya Administrador.
  2. A la columna "Compte", obriu el menú desplegable i seleccioneu el compte al qual voleu afegir la propietat. Si en teniu molts, feu servir el quadre de cerca per trobar-lo.
  3. Al menú desplegable de la columna "Propietat", seleccioneu Crea una propietat. Tingueu present que si no teniu permís d'edició al compte, no veureu l'opció "Crea una propietat". Assegureu-vos que hàgiu seleccionat el compte adequat a la columna "Compte".

Pas 3: envieu l'identificador de seguiment nou (UA-xxxxxx-xx o G-xxxxxxxxxx) per activar-lo

Un cop hàgiu creat l'identificador de seguiment, empleneu el formulari de Google Analytics per a aparadors locals a fi de registrar el vostre compte. Google us enviarà un missatge de confirmació quan s'hagi registrat.

Pas 4: configureu el tauler d'informes

1. A l'opció de configuració "Informes", feu clic a Taulers i, després, a + Tauler nou.
  2. Feu clic a Importa de la galeria i, a continuació, cerqueu "Aparador local" i feu clic a Importa.
  3. Ignoreu l'opció de configuració predeterminada "Totes les dades del lloc web" i feu clic a Crea.

A fi d'activar la recollida de dades per al remàrqueting, aneu a l'opció de configuració Administrador i feu clic a Informació de seguiment, a la columna "Propietat". Obteniu més informació sobre els públics de remàrqueting a Analytics.

Analitzar els informes

Els informes de Google Analytics us ofereixen estadístiques sobre com interaccionen els usuaris amb el vostre aparador local per tal que pugueu estudiar-les i, després, aplicar les estratègies oportunes per captar el públic local.

Punts de dades combinats

Feu servir els informes de Google Analytics per compilar estadístiques estratègiques dels usuaris de l'aparador local mitjançant punts de dades combinats.

A continuació teniu tres exemples de com es poden utilitzar els punts de dades combinats:

Punts de dades Estadístiques Acció
Informació geogràfica + Esdeveniments Dades d'ubicació combinades amb esdeveniments de "clic per obtenir indicacions" o "clic de trucada" Fer un càlcul estimat de les visites a la botiga i dels hàbits de compra locals.
Esdeveniments + Dispositiu Dispositiu emprat per accedir al lloc (per exemple: ordinador o mòbil) Augmentar el valor de les ofertes de Google Ads segons el dispositiu a fi de millorar l'emplaçament dels anuncis d'inventari local.
Hora del dia + Esdeveniments Dades desglossades per hores combinades amb esdeveniments de clic i sessions Adaptar les ofertes a les tendències de compra diàries.

Obteniu informació sobre com podeu supervisar el rendiment i l'estat del compte.