Opret og rediger kontrolpaneler

Kontrolpaneler er en oversigt, hvor du kan gennemgå de overordnede effektivitetsstatistikker for hele din konto.

Du kan oprette tilpassede kontrolpaneler med en integreret visning af oversigter, diagramvisualiseringer, rapporter i tabelform eller noter. Med kontrolpaneler indsamler du de mest relevante data, så du hurtigt kan opdage problemer og muligheder for din virksomhed.

Det er nemt at oprette, redigere og ordne kontrolpaneler. Du bestemmer selv, hvilke data der skal medtages, og hvilket format de skal vises i. Det er nemmere at bruge kontrolpaneler end en enkelt rapport til at ordne eller gruppere kontodata på en nyttig måde. Det er også nemt at downloade og dele kontrolpaneler med henblik på samarbejde samt tilføje kommentarer på dem.

Kontrolpanelfunktioner

Følgende kontrolpanelfunktioner er tilgængelige på alle Google Ads-konti:

• Find kontrolpaneler nemt og hurtigt via menuen "Rapporter" øverst på din Google Ads-konto.
  • Brug widget'en Kontovælger til at definere et kontrolpanels omfang yderligere. På den øverste bjælke kan du på menuen ud for datovælgeren vælge "Alle konti" eller specifikke konti. "Alle konti" er det antal konti, du har valgt på kontrolpanelet (f.eks. "3 konti").
Via Google Ads-kontrolpanelet, som nu er tilgængeligt på Google Ads-managerkonti, kan du oprette oversigter for at få vist data fra flere konti.
Bemærk! Når maksimumgrænsen for antal rapporter og oversigter er nået, deaktiveres muligheden for at tilføje flere kort.

Vejledning

Sådan opretter du et kontrolpanel

Sådan opretter du et nyt kontrolpanel:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rapporteringsikonet øverst på din konto
  3. Vælg Kontrolpaneler.
  4. Klik på plusknappen for at oprette et nyt kontrolpanel. Du kan vælge et allerede oprettet kontrolpanel ved at klikke på det på listen og derefter klikke på Rediger på næste side.
Bemærk! Som managerkontobruger (MCC-konto) kan du administrere kampagner mere effektivt ved at oprette, redigere og anvende kontrolpaneler på specifikke underordnede konti eller på tværs af alle kampagner. Du kan også oprette og se dine kontrolpaneler på alle niveauer fra en managerkonto til et underordnet kontoniveau.

Sådan tilføjer og redigerer du kort på kontrolpanelet

Kontrolpaneler består af tre typer kort (oversigter, rapporter og bemærkninger), som hver især repræsenterer de effektivitets-metrics, du vælger. Når du indsætter et kort, kan du trække i kortets kanter for at tilpasse dets størrelse eller trække hele kortet til en anden placering på dit kontrolpanel. Kontrolpanelets størrelse tilpasses automatisk i henhold til vinduets størrelse.

Sådan tilføjer du en oversigt

Du kan bruge oversigter til at få et overblik over metrics, sammenligne metrics og se den procentvise ændring.

Sådan indsætter du en oversigt:

1. Klik på Rediger øverst til højre på din konto (oven for kontrolpanelet).
  2. Klik på plusknappen .
  3. Klik på oversigtsikonet oven for kontrolpanelet.
  4. Angiv "Titel" og "Beskrivelse" (valgfrit) for dit diagram eller din tabel.
  5. Vælg de metrics, du vil inkludere, og vælg en tidsramme. Klik derefter på Næste.
  6. Angiv det filter, du vil tilføje.
  7. Du kan tilpasse, hvilke data der vises i din oversigt. Markér det enkelte afkrydsningsfelt for at inkludere Sparkline-diagram, Procentvis ændring og Absolut ændring i din oversigt.
  8. Klik på Tilføj.

Sådan tilføjer du en rapport

Du kan bruge knappen Rapporter til at tilføje eksisterende gemte rapporter eller oprette nye rapporter som tabeller eller diagrammer på dit kontrolpanel via værktøjet til rapportredigering. Værktøjet til rapportredigering kan hjælpe dig med at oprette rapporter for linje, kolonne, søjle, punkt eller cirkel, som du kan føje til dit kontrolpanel. Du kan redigere individuelle kort uden at ændre den underliggende rapport. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter tilpassede rapporter.

Sådan indsætter du en ny rapport:

1. Klik på Rediger øverst til højre på din konto (oven for kontrolpanelet).
  2. Klik på plusknappen og derefter på rapportikonet Table button.
  3. Klik på Opret rapport på menuen i pop op-vinduet.
  4. Herefter åbnes værktøjet til rapportredigering, hvor du kan konfigurere din tabel eller dit diagram. Få flere oplysninger
  5. Klik på Føj til kontrolpanel, når du er færdig.
  6. Navngiv din rapport, og klik på Gem.
    • Bemærk! Første gang du bruger standardkontrolpanelet, skal du vælge "Gem som".
  7. Angiv en beskrivelse under "Beskrivelse" (valgfrit), og klik på Tilføj.

Sådan tilføjer du en gemt rapport:

1. Klik på rapportikonet Table button.
  2. Vælg en gemt tabel eller et gemt diagram på rullemenuen.
  3. Klik på Tilføj.

Sådan tilføjer du en note

Når du er færdig med at tilføje dine oversigter, kan du eventuelt skrive en bemærkning eller angive en kontekst for det kontrolpanel, du netop har oprettet. Det er især nyttigt, hvis du har tænkt dig at downloade eller dele dit kontrolpanel, så andre kan se det.

Hvis du vil indsætte en bemærkning, skal du klikke på bemærkningsikonet oven for kontrolpanelet. Skriv din bemærkning, og klik på Tilføj.

Sådan tildeler og opdaterer du datointervaller på kontrolpanelet

Datofilteret og andre filtre kan ses øverst på kontrolpanelet. Du kan anvende disse filtre på hele kontrolpanelet eller på individuelle kort i redigeringstilstand. Du kan se datofilteret øverst til højre på kontrolpanelet, og hvis du klikker på datoerne, udvides menuen til valg af tilpassede datointervaller.

Klik på filterikonet for at få både anvendte filtre og standardfiltre vist på en rullemenu. Klik på Anvend, når du har valgt et filter. Filteret kan derefter ses ud for "Filter" på den øverste bjælke på kontrolpanelet.

Sådan downloader eller deler du en rapport

Del dine kontrolpaneler med andre

Dine kontrolpaneler er synlige for alle, der har adgang til din Google Ads-konto, med undtagelse af dem, der har adgangsniveauet "kun mailadgang". Du kan dele rapporter ved at sende dem via mail.

Sådan deler du dit kontrolpanel:

1. Afslut redigeringen af dit kontrolpanel, og klik på Gem.
  2. Klik på ikonet for planlægning af mail over kontrolpanelet.
  3. Angiv mailadresserne for de personer, du vil dele kontrolpanelet med.
  4. Tilføj en bemærkning (valgfrit).
  5. Vælg, hvor ofte du vil dele dit kontrolpanel.
  6. Klik på Del.

Få oplysninger om, hvordan du giver adgang til eller fjerner adgang til din Google Ads-konto

Download

Klik på downloadikonet download icon for at downloade kontrolpanelet. Hele dit kontrolpanel bliver downloadet som PDF-fil (.pdf).