Crear i editar taulers

Els taulers us permeten accedir des d'un sol lloc a totes les estadístiques de rendiment consolidades del compte.

Podeu crear taulers personalitzats amb una visualització integrada de gràfics de resultats, informes visualitzats en gràfics, informes tabulars o notes. D'aquesta manera, reuniu les dades més rellevants per poder detectar de seguida possibles problemes o oportunitats interessants per a la vostra empresa.

Els taulers són fàcils de crear, modificar i organitzar. Podeu controlar quines dades hi voleu incloure i en quin format les voleu veure. És més fàcil utilitzar els taulers en comptes d'un sol informe per organitzar o agrupar les dades del compte de manera significativa. També és senzill compartir-los, baixar-los i fer-hi anotacions, cosa que facilita la col·laboració.

Funcions dels taulers

Les funcions següents dels taulers estan disponibles per a tots els comptes de Google Ads:

• Trobeu els taulers de manera ràpida i còmoda al menú "Informes" de la part superior del compte de Google Ads.
  • Utilitzeu el widget selector de comptes per definir millor l'abast del tauler. Al menú de la barra superior que hi ha al costat del selector de dates, podeu seleccionar "Tots els comptes" o bé triar comptes específics. "Tots els comptes" reflecteix el nombre de comptes que heu seleccionat al vostre tauler (per exemple, "3 comptes").
Ara el tauler de Google Ads està disponible per als comptes de gestor de Google Ads, on podeu crear gràfics de resultats per veure dades multicompte.
Nota: un cop hàgiu arribat al límit permès d'informes i de gràfics de resultats, es desactivarà l'opció per afegir targetes addicionals.

Instruccions

Com es pot crear un tauler

Per crear un tauler:

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'informes que hi ha a la part superior del compte.
  3. Seleccioneu Taulers.
  4. Per crear un tauler, feu clic al botó de més . Per seleccionar-ne un d'existent, feu clic en un dels taulers de la llista i, a la pàgina següent, feu clic a Edita.
Nota: com a usuari d'un compte de gestor (MCC), podeu gestionar les campanyes de manera més eficient creant, editant i aplicant taulers en comptes secundaris específics o en totes les campanyes. També podeu crear i veure els taulers en qualsevol punt del camí d'un compte de gestor fins al nivell de compte secundari.

Com es poden afegir i editar targetes de tauler

Els taulers estan formats per 3 tipus de targetes (gràfics de resultats, informes i notes), cadascuna de les quals representa les mètriques de rendiment que hàgiu escollit. Quan hàgiu inserit una targeta, podeu canviar-ne la mida arrossegant les vores o bé podeu arrossegar tota la targeta a un altre lloc del tauler. La mida del tauler canviarà automàticament en funció de la mida de la finestra.

Com es pot afegir un quadre de resum

Podeu utilitzar els quadres de resum per consultar les mètriques a un nivell general, comparar-les i veure canvis percentuals.

Per inserir un gràfic de resultats:

1. Des del tauler, feu clic a Edita, a la part superior dreta del compte.
  2. Feu clic al botó de més .
  3. Feu clic a la icona de gràfics de resultats que hi ha a sobre del tauler.
  4. Introduïu un títol i una descripció (opcional) per al gràfic o la taula.
  5. Trieu les mètriques que vulgueu incloure, seleccioneu un període de temps i feu clic a Següent.
  6. Introduïu el filtre que vulgueu afegir.
  7. Podeu personalitzar les dades que es mostren al quadre de resum. Marqueu les caselles Minigràfic, % de canvi i Canvi absolut perquè se'n mostrin les dades al quadre de resum.
  8. Feu clic a Afegeix.

Com es pot afegir un informe

Podeu utilitzar el botó Informes per afegir informes que tingueu desats o per crear-ne d'altres en format de taules o de gràfics al tauler, mitjançant l'editor d'informes. L'editor d'informes us pot ajudar a crear informes de línies, de columnes, de barres, de dispersió o circulars que podeu afegir al tauler. Podeu fer canvis en targetes concretes sense alterar l'informe subjacent. Més informació sobre com es poden crear informes personalitzats

Per inserir un informe nou:

1. Des del tauler, feu clic a Edita, a la part superior dreta del compte.
  2. Feu clic al botó de més i, tot seguit, a la icona d'informes Table button.
  3. Al menú emergent, feu clic a Crea un informe.
  4. Se us dirigirà a l'editor d'informes, on podeu crear una taula o un gràfic. Més informació
  5. En acabat, feu clic a Afegeix al tauler.
  6. Poseu un nom a l'informe i feu clic a Desa.
    • Nota: quan visiteu el tauler inicial per primer cop, haureu de seleccionar "Anomena i desa".
  7. Introduïu una descripció (opcional) i feu clic a Afegeix.

Per afegir un informe desat:

1. Feu clic a la icona d'informes Table button.
  2. Al menú desplegable, seleccioneu una taula o un gràfic desats.
  3. Feu clic a Afegeix.

Com es pot afegir una nota

Un cop hàgiu acabat d'afegir targetes, us recomanem que afegiu una nota al tauler que acabeu de crear per donar-hi context, Això és especialment útil si teniu previst compartir o baixar el tauler perquè altres usuaris el revisin.

Per introduir una nota, feu clic a la icona de notes que hi ha a sobre del tauler. Escriviu la nota i feu clic a Afegeix.

Com es poden assignar i actualitzar intervals de dates del nivell de tauler

El filtre de dates i altres filtres estaran disponibles a la part superior del tauler. Podeu aplicar-los a tot el tauler o bé a targetes concretes en el mode d'edició. El filtre de dates és a la part superior dreta del tauler i, en fer clic a les dates, es desplegarà el menú que permet seleccionar intervals de dates personalitzats.

Feu clic a la icona de filtres perquè es mostrin tant els filtres aplicats com els predeterminats en un menú desplegable. Un cop hàgiu seleccionat un filtre, feu clic a Aplica. El filtre es mostrarà a la barra superior del tauler, al costat de "Filtre".

Com es pot baixar o compartir un informe

Compartir els taulers

Qualsevol persona que tingui accés al vostre compte de Google Ads pot veure els taulers, tret dels usuaris amb accés només de correu electrònic. Per compartir informes, podeu enviar-los per correu electrònic.

Per compartir un tauler:

1. Acabeu d'editar el tauler i feu clic a Desa.
  2. Feu clic a la icona de programació de correus electrònics que hi ha a sobre del tauler.
  3. Introduïu les adreces electròniques de les persones amb les quals vulgueu compartir el tauler.
  4. Si voleu, hi podeu afegir una nota.
  5. Seleccioneu la freqüència amb què voleu que es comparteixi el tauler.
  6. Feu clic a Comparteix.

Informació sobre com es pot concedir o treure l'accés al compte de Google Ads

Baixar els taulers

Per baixar un tauler, feu clic a la icona de baixada download icon i es baixarà el tauler sencer en format PDF (.pdf).