Guia per registrar-se a Google Ads

Crear un compte de Google Ads: com registrar-s'hi

Configuració del compte

Registreu-vos a Google Ads per començar a arribar a clients nous mitjançant anuncis en línia personalitzats segons els objectius empresarials i el pressupost que hàgiu establert. Seguiu aquesta guia per crear un compte de Google Ads i configurar la primera campanya d'anuncis.

Abans de començar

Per crear un compte de Google Ads, necessiteu una adreça electrònica i un lloc web per a la vostra empresa. Encara que no tingueu lloc web, podeu anunciar-vos a Google fent servir campanyes intel·ligents, que és l'experiència de Google Ads predeterminada per a nous anunciants. A més, podeu crear el primer anunci en només 15 minuts.

Nota: els comptes creats recentment ja no admetran URL al nom del compte.

REGISTRA'M A GOOGLE ADS

Instruccions

Google Ads ofereix dos modes per crear un compte: el mode intel·ligent i el mode expert. De manera predeterminada, es crea el compte en mode intel·ligent, però, si sou professional del màrqueting, podeu canviar al mode expert. Més informació sobre el mode intel·ligent i el mode expert

Nota: un cop hàgiu creat un compte en mode intel·ligent, sempre podeu canviar al mode expert. Tanmateix, si canvieu el compte al mode expert, no podreu tornar al mode intel·ligent.

Mode intel·ligent

Quan creeu un compte en mode intel·ligent, també haureu de crear la primera campanya.
  1. A Google Ads, inicieu la sessió al vostre Compte de Google o creeu-ne un.
    • Si ja teniu un Compte de Google (és a dir, si utilitzeu algun altre producte de Google, com ara Gmail), introduïu la vostra adreça electrònica i contrasenya de Google i feu clic a Inicia la sessió.
    • Si no en teniu cap o si voleu utilitzar una altra adreça electrònica per iniciar la sessió, feu clic a l'opció Crea un compte que hi ha a la part inferior de la pantalla i seguiu les instruccions per crear un Compte de Google i confirmar-lo.
  2. Per crear la vostra primera campanya, configureu els elements següents:
    • Objectiu de la campanya.
    • Nom de l'empresa i lloc web.
    • Anunci (inclosos els títols, les descripcions i un número de telèfon).
    • Temes de paraula clau.
    • Configuració d’ubicació.
    • Pressupost.
  3. A l'última pàgina, configureu la informació de facturació mitjançant aquests passos:
    1. Feu clic al menú desplegable "País de facturació" i seleccioneu el país o el territori on es troba la vostra adreça de facturació. El país de facturació determina les opcions de facturació disponibles segons la vostra ubicació i la moneda que utilitzeu.
    2. Assegureu-vos que la zona horària seleccionada és correcta. Si no ho és, feu clic al menú desplegable per canviar-la. Trieu la zona horària detingudament, ja que afectarà els vostres informes, les estadístiques i la facturació.
    3. Si teniu un codi promocional o un cupó, introduïu-lo a "Oferta de llançament" i feu clic a Aplica.
    4. Se us demanarà que seleccioneu un perfil de pagaments o que en creeu un. El tipus de compte predeterminat és "Organització", però el podeu canviar a "Particular" si així ho requereix la legislació fiscal del vostre país.
    5. Introduïu la informació de la forma de pagament que vulgueu utilitzar per a aquest compte, com ara una targeta de crèdit o de dèbit, PayPal o un compte bancari.
  4. Feu clic a Envia per crear la campanya i acabar de configurar el compte.

Després de crear la campanya i configurar el compte, l'anunci tardarà aproximadament un dia a aprovar-se. Un cop aprovat, ja pot començar a mostrar-se a clients potencials.

Mode expert

Quan creeu un compte en mode expert, podeu fer-ho amb una campanya o sense.
  1. A Google Ads, inicieu la sessió al vostre Compte de Google o creeu-ne un.
    • Si ja teniu un Compte de Google (és a dir, si utilitzeu algun altre producte de Google, com ara Gmail), introduïu la vostra adreça electrònica i contrasenya de Google i feu clic a Inicia la sessió.
    • Si no en teniu cap o si voleu utilitzar una altra adreça electrònica per iniciar la sessió, feu clic a l'opció Crea un compte que hi ha a la part inferior de la pantalla i seguiu les instruccions per crear un Compte de Google i confirmar-lo.
  2. A la pàgina "Campanya nova", feu clic a Canvia al mode expert, a la part inferior de la pantalla.

Allà, podeu crear un compte amb una campanya o sense, mitjançant qualsevol dels passos següents:

Amb una campanya

1. Si voleu crear un compte amb una campanya, haureu de configurar els elements següents:
  2. Feu clic a Envia per crear la campanya i acabar de configurar el compte.

Sense campanyes

1. Feu clic a Creeu un compte sense campanyes per ometre la creació de la campanya.
  2. Confirmeu la informació d'empresa, amb el país de facturació, la zona horària i la moneda.
  3. Feu clic a Envia per acabar de configurar el compte.

Per configurar una campanya després de crear el compte, aneu a Configurar la primera campanya.

Consell

Si us cal que més usuaris tinguin accés al vostre compte de Google Ads nou, podeu convidar-los un cop l'hàgiu creat i hàgiu iniciat la sessió a Google Ads. Més informació sobre els nivells d'accés al vostre compte de Google Ads

Com es poden solucionar els problemes que sorgeixen en crear un Compte de Google o iniciar-hi la sessió