Butikksalg

Med måling av butikksalg kan du se antallet kjøp i butikk som inntraff etter at kundene dine hadde interaksjon med Google-annonsene dine, og den modellerte verdien av dem. Du kan dra nytte av både rapportering av antallet transaksjoner fra butikksalg og rapportering av dynamiske verdier. Du kan dra nytte av rapportering av dynamiske butikksalg ved å velge å bruke automatiseringsløsninger for butikksalg som bygger på data om undersøkelser og kvitteringer fra over 10 millioner brukere av Google Belønning for meninger-appen, partnerskap med tredjeparter eller ved å laste opp førstepartsdataene dine i tråd med godt personvern. Dermed kan du få bedre innsikt i den reelle verdien av annonsene dine og kontrollere hvordan annonsene omsettes i transaksjoner utenfor nettet og inntekter. Måling av butikksalg er tilgjengelig for forhandlere, restauranter og bilprodusenter eller regionale forhandlergrupper hvis de innfrir kvalifikasjonskravene.