Om annoncer til display- og Discovery-kampagner

Formålet med Google Displaynetværket er at hjælpe dig med at nå ud til den rette målgruppe. Det indeholder millioner af websites, videoer og apps, og der kan vises en lang række forskellige annonceformater og -størrelser. I denne artikel forklarer vi de forskellige typer af annoncer, du kan oprette og vise i display- og Discovery-kampagner.

Annoncetyper

Responsive displayannoncer

Responsive displayannoncer kan bruges i displaykampagner. Med responsive displayannoncer kan du uploade dine aktiver (billeder, overskrifter, logoer, videoer og beskrivelser). Derefter genererer Google automatisk annoncekombinationer for websites, apps, YouTube og Gmail. Få flere oplysninger om responsive displayannoncer.

Hvorfor vælge responsive displayannoncer?

Responsive displayannoncer giver dig mulighed for at tilpasse alle aktiver, så de passer til dit brands udseende, samtidig med at du maksimerer din rækkevidde på Google Displaynetværket.

I en analyse af data fra de annoncører, der viser både uploadede displayannoncer og responsive displayannoncer, har Google observeret i gennemsnit 50 % flere konverteringer til en tilsvarende pris pr. handling (CPA, cost-per-acquisition), når de bruger både responsive displayannoncer og uploadede billedannoncer, end når de kun bruger billedannoncer. Lignende analyser har vist, at responsive displayannoncer med flere forskellige overskrifter, beskrivelser og billeder i gennemsnit får 10 % flere konverteringer til samme CPA sammenlignet med en annonce med et enkelt sæt aktiver.

Discovery-annoncer

Discovery-annoncer hjælper dig med at nå ud til personer, der er klar til at interagere med dit brand. Discovery-annoncer vises automatisk i feedet til YouTubes startside og Afspil næste, Discover samt fanerne Promoveringer og Sociale netværk i Gmail i én og samme kampagne. Du kan bruge Discovery-annoncer i en Discovery-kampagne.

Uploadede displayannoncer

Du kan også oprette og uploade dine egne annoncer, så du har fuld kontrol over annoncematerialet til dine displaykampagner. Uploadede billedannoncer oprettes uden for Google Ads og kan uploades til Google Ads i flere forskellige filtyper. Få flere oplysninger om, hvordan du uploader dine egne displayannoncer.