Endre mål-CPA

Google Ads har en automatisk budstrategi der det brukes AI for å angi bud slik at du får så mange konverteringer som mulig innenfor budsjettet ditt. Denne budstrategien kalles mål-CPA-budgivning. Med mål-CPA angir du en målkostnad per handling (CPA) som deretter brukes til å angi bud for alle kampanjene og annonsegruppene der budstrategien er i bruk.

Når du har konfigurert budstrategien for mål-CPA, kan du når som helst endre beløpet for mål-CPA-en. I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du går frem.

Før du begynner

Hvis du ikke har konfigurert en budstrategi for mål-CPA, kan du først lese artikkelen om mål-CPA-budgivning.

Veiledning

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på linken til kampanjen du vil endre.
  4. Klikk på Budgivning.
  5. Skriv inn det nye beløpet du vil bruke for mål-CPA. Hvis kampanjen du endrer, bruker en porteføljebudsstrategi, gjelder den nye mål-CPA-verdien for alle kampanjer og annonsegrupper der denne budstrategien er i bruk.
  6. Klikk på Lagre.

Tips: Velg hvilke konverteringer du skal by på

Med innstillingen Ta med i Konverteringer kan du bestemme om du vil ta med enkeltstående konverteringshandlinger i Konverteringer- og Konverteringsverdi-kolonnen i rapportene dine. Dataene i disse kolonnene blir brukt i budstrategier som mål-CPA, mål-ROAS og ECPC. Budstrategien du velger, blir dermed bare optimalisert på bakgrunn av konverteringene du velger å ta med. Finn ut mer om innstillingen «Ta med i Konverteringer»

Konverteringer via flere enheter i Shopping-kampanjer, videokampanjer og kampanjer i Displaynettverket og Søkenettverket blir tatt med som standard.

Linker til relatert innhold