Uw doel-CPA bewerken

In Google Ads kunt u doel-CPA-biedingen gebruiken, een automatische biedstrategie die biedingen instelt met AI om zo veel mogelijk conversies binnen uw budget te krijgen. Als u doel-CPA wilt gebruiken, stelt u doelkosten per actie (CPA) in. Deze gegevens worden dan gebruikt om biedingen in te stellen voor alle campagnes en advertentiegroepen die aan uw biedstrategie zijn gekoppeld.

Nadat u uw biedstrategie voor doel-CPA heeft ingesteld, kunt u het bedrag van uw doel-CPA op elk moment aanpassen. In dit artikel leest u hoe u dit doet.

Voordat u begint

Als u nog geen biedstrategie voor doel-CPA heeft ingesteld, lees dan eerst meer informatie over doel-CPA-biedingen.

Instructies

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Klik op de link voor de campagne die u wilt bewerken.
  4. Klik op Bieden.
  5. Voer het nieuwe bedrag in dat u wilt gebruiken voor uw doel-CPA. Opmerking: Als de campagne die u bewerkt een portfoliobiedstrategie gebruikt, wordt de nieuwe door u ingestelde doel-CPA toegepast op alle campagnes en advertentiegroepen die aan die biedstrategie zijn gekoppeld.
  6. Klik op Opslaan.

Tip: Kies op welke conversies u wilt bieden

Met de instelling Opnemen in Conversies kunt u aangeven of u afzonderlijke conversieacties wilt opnemen in de rapportagekolommen Conversies en Conversiewaarde. De gegevens in deze kolommen worden gebruikt door biedstrategieën zoals Doel-CPA, Doel-ROAS en ECPC, zodat uw biedstrategie alleen wordt geoptimaliseerd op basis van de conversies waarvan u heeft aangegeven dat u ze wilt opnemen. Meer informatie over de instelling Opnemen in Conversies

Conversies via verschillende apparaten van campagnes in het Display Netwerk, het videonetwerk of het zoeknetwerk en Shopping-campagnes worden standaard opgenomen.