Afegir una etiqueta de Google a un lloc web

Nota: ara l'etiqueta de lloc web global (gtag.js) és l'etiqueta de Google. Amb aquest canvi, tant les etiquetes gtag.js que tingueu instal·lades com les que instal·leu a partir d'ara tindran prestacions noves que us permetran fer més coses, millorar la qualitat de les dades i adoptar funcions noves, tot sense codi addicional. Obteniu més informació sobre l'etiqueta de Google.

Quan creeu una acció de conversió al compte de Google Ads, obteniu una etiqueta de Google per afegir al vostre lloc web. Aquesta etiqueta fa un seguiment quan algú que ha fet clic al vostre anunci accedeix al vostre lloc web i completa una acció que heu definit com a valuosa (per exemple, una compra o un registre).

Aquest article explica com podeu afegir l'etiqueta al lloc web. Abans de començar, comproveu que ja hàgiu seguit les instruccions per configurar el seguiment de conversions en un lloc web.

Aquestes instruccions només s'apliquen a les conversions que tenen lloc al vostre lloc web. Obteniu més informació sobre les diverses maneres de fer un seguiment de les conversions.

Hi ha dues maneres de configurar el seguiment de conversions:

Crear una acció de conversió Configurar l'etiqueta de Google
GIF animat que mostra com es pot crear una acció de conversió nova per al vostre lloc web. Animació que mostra l'identificador de l'etiqueta i l'identificador de destinació a l'etiqueta de Google.

Abans de començar

Per poder afegir una etiqueta de seguiment de conversions al vostre lloc web, heu de fer el següent:

• Crear una acció de conversió al compte de Google Ads. Per crear una acció de conversió i obtenir l'etiqueta de conversió, seguiu les instruccions de l'article Configurar el seguiment de conversions en un lloc web.
  • Comprovar que podeu editar el lloc web. Heu de poder afegir l'etiqueta al codi del lloc web, ja sigui personalment o amb l'ajuda d'un desenvolupador web.
  • Identificar una pàgina de conversió al lloc web. Les instruccions d'aquest article serveixen per fer un seguiment dels usuaris que arriben a una pàgina nova del vostre lloc web després d'haver completat una conversió. La pàgina pot ser, per exemple, una pàgina d'agraïment per la comanda que el client veu després d'haver fet una compra. Si en comptes d'això voleu fer el seguiment dels usuaris que fan clic en un enllaç o un botó, seguiu les instruccions per fer un seguiment dels clics al vostre lloc web com a conversions.

Instruccions

Configurar el seguiment de conversions mitjançant l'etiqueta de Google

1. Obriu el codi HTML de la pàgina del lloc web a la qual arriben els clients després d'haver fet una conversió (per exemple, la pàgina d'agraïment per haver fet una comanda). Aquesta pàgina s'anomena pàgina de conversió.
  2. Entre les etiquetes "head" (<head></head>) de la pàgina, enganxeu-hi el codi de seguiment de conversions: primer, l'etiqueta de Google i, tot seguit, els fragments d'esdeveniment aplicables a la pàgina. Si encara no ho heu fet, seguiu aquestes instruccions per crear l'etiqueta. Animació que mostra com es pot instal·lar l'etiqueta de lloc web de Google per al seguiment de conversions a Google Ads.
  3. Deseu els canvis a la pàgina web.

Aquí teniu el codi HTML d'una pàgina web molt senzilla:

<html>
		<head>
		<title>Sample HTML File</title>
		Paste your Google tag here.
                Paste your event snippet(s) here.
                </head>
		<body>
		</body>
		</html>

I aquí teniu la mateixa pàgina web després d'haver afegit l'etiqueta de seguiment de conversions. Només és un exemple; aquest codi no funcionarà al vostre lloc web:

<html>
  <head>
  <title>Sample HTML File</title>

<!-- Google tag (gtag.js) - Google Ads: 123456789 -->
  <script async src="https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=TAG_ID"></script>
  <script>
      window.dataLayer = window.dataLayer || [];
      function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
      gtag('js', new Date());
      gtag('config', 'TAG_ID');
  </script>

<!-- Event snippet for Example conversion page -->
    <script>
      gtag('event', 'conversion', {'send_to': 'AW-123456789/AbC-D_efG-h12_34-567',
        'value': 1.0,
        'currency': 'USD'
      });
    </script>

</head>
  <body></body>
  </html>

Recordatori: valors específics de transacció

Si en configurar el seguiment de conversions al vostre lloc web vau triar "Utilitza valors diferents per a cada conversió", seguiu aquestes instruccions per editar l'etiqueta de manera que faci un seguiment dels valors específics de transacció.

Comprovar una etiqueta de seguiment de conversions

Si voleu assegurar-vos que l'etiqueta de seguiment de conversions està instal·lada i fa correctament el seguiment de les conversions, o bé si creieu que hi pot haver un problema amb l'etiqueta:

Seguiu aquestes instruccions per comprovar l'etiqueta de seguiment de conversions.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Objectius Goals Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Conversions.
  3. Feu clic a Resum.
  4. A la taula d'accions de conversió, cerqueu l'acció de conversió que voleu comprovar i, tot seguit, consulteu la columna "Estat del seguiment" a la mateixa fila.

Més informació sobre com es pot configurar l'etiqueta de seguiment de conversions