Com es poden veure els costos diaris al nivell de campanya i de compte

Nota: la informació d'aquest article només s'aplica als clients que utilitzen la facturació mensual. Si feu prepagaments manuals al vostre compte o se us cobra automàticament, consulteu l'article Sobre la nova pàgina Activitat de facturació.

Si bé a la pàgina Transaccions s'hi mostren els costos acumulats mensualment per cada campanya, podeu veure els costos diaris d'una o de diverses campanyes, o fins i tot els de tot el compte, a l'informe de cost facturat.

Amb aquest informe també podeu comparar el cost de difusió amb el cost facturat per a cada campanya.

• El cost de difusió és el cost total dels clics o de les impressions que ha rebut la campanya.
  • El cost facturat és l'import real que heu de pagar després que s'hagin fet al compte els ajustos corresponents a conceptes com la sobreimpressió o l'activitat no vàlida, entre d'altres.

Consultar els costos diaris al nivell de campanya o de compte des de la pàgina Transaccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Transaccions.
    • Per veure els costos diaris d'una campanya: assegureu-vos que estigueu a "Visualització detallada de les transaccions". Al mes que us interessa, aneu a la columna "Descripció" i feu clic al nom de la campanya els costos diaris de la qual voleu consultar. Això us portarà a l'informe de cost facturat, filtrat prèviament per mostrar els costos diaris de la campanya durant el mes en qüestió.
    • Per veure els costos diaris del compte: assegureu-vos de canviar a "Visualització de resum", a la part superior de la pàgina Transaccions. Al mes que us interessa, cerqueu la fila "Costos" i, a la columna Descripció, feu clic a "Activitat de la campanya". Això us portarà a l'informe de cost facturat, filtrat prèviament per mostrar els costos diaris de totes les campanyes del compte durant el mes en qüestió.

Consultar els costos diaris al nivell de campanya o de compte des de la pàgina Informes

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Editor d'informes.
  4. Feu clic a Informes predefinits (Dimensions) > Altres > Cost facturat. De manera predeterminada, veureu els costos diaris de cadascuna de les campanyes que han difós anuncis durant el mes més recent.

Consultar els desglossaments de costos diaris corresponents a una o diverses campanyes

1. Feu clic a la icona de filtre que hi ha a la dreta de la pàgina i trieu Nom del pressupost. El nom del pressupost coincidirà amb el nom de la campanya que es mostra a la pàgina "Campanyes" de Google Ads.
  2. A la part esquerra del quadre de diàleg, marqueu les caselles corresponents a les campanyes els costos diaris de les quals voleu consultar. També podeu cercar campanyes i triar-les als resultats de la cerca o bé, si voleu veure els costos diaris de totes les campanyes, marcar la casella que hi ha a la part superior, al costat del nombre total de resultats.
  3. Feu clic a Aplica.

Consultar els desglossaments de costos diaris al nivell de compte

1. Al menú de la dreta, a la secció "Fila", feu clic a l'opció Nom del pressupost a que hi ha l'extrem superior dret.
  2. Feu clic a Treu.

Aquesta acció treu la columna "Nom del pressupost" perquè l'informe mostri el desglossament de costos diaris de tot el compte per a un període de temps determinat.

Personalitzar un informe

Igual que passa amb altres informes del compte de Google Ads, podeu personalitzar aquest informe de les maneres següents:

• Ajustar l'interval de dates: per ajustar l'interval, a l'extrem superior dret de la pàgina, feu clic a l'interval de dates.
  • Reordenar les columnes:
    • Per afegir columnes a la taula, feu clic a Modifica les columnes. Trieu d'entre les mètriques i les dimensions disponibles a la dreta, i afegiu-les a l'informe fent clic a la icona de més.
    • Per treure columnes de la taula, feu clic a la columna que vulgueu treure al menú de la taula que hi ha a la secció "Columna", i feu clic a Suprimeix.
    • Per canviar la mida d'una columna, feu clic en una vora de la capçalera i arrossegueu-la cap a la dreta o cap a l'esquerra. Obteniu més informació sobre com es poden afegir i treure columnes.
  • Ordenar les dades: per ordenar la taula, feu clic a la capçalera de la columna per la qual voleu ordenar les dades. Per invertir l'ordre, torneu a fer clic a la capçalera.
  • Consultar les dades en forma de taula, gràfic circular, gràfic de línies, gràfic de barres o gràfic de dispersió: per canviar d'una opció a una altra, feu clic al menú desplegable Taula que hi ha al menú de la dreta i seleccioneu una opció.
  • Exportar les dades com a CSV, Excel, PDF i altres formats: per exportar les dades, feu clic al botó de baixada que hi ha a l'extrem superior dret.