Sobre els esborranys de campanyes de cerca i de display

Els esborranys us permeten proposar canvis a les campanyes de cerca i de display existents, i aplicar aquests canvis per crear una altra campanya. Podeu utilitzar els esborranys per preparar diversos canvis en una campanya. A partir d'aquí, podeu aplicar els canvis de l'esborrany a la campanya original o bé crear-ne una altra.

Aquest article explica com funcionen els esborranys de campanya i com poden beneficiar la vostra estratègia publicitària. Quan estigueu a punt, podeu configurar un esborrany de campanya.

Exemple:

L'Antoni s'encarrega de la publicitat de la seva empresa i el seu cap li demana que dissenyi una estratègia revisada per als anuncis de cerca. L'Antoni crea un esborrany a partir d'una campanya existent i això li permet mostrar al seu cap com canviaria exactament la campanya. A continuació, obté l'aprovació del seu cap i aplica l'esborrany a la campanya original.

Com funcionen els esborranys de campanya

Els esborranys us permeten crear campanyes o preparar diversos canvis per a una campanya sense que això n'afecti el rendiment. Quan creeu un esborrany, esteu generant una rèplica de la configuració de la vostra campanya. Un cop creat, el podeu modificar com si fos una campanya normal. Podeu sortir de l'esborrany i tornar a accedir-hi per fer-hi canvis addicionals quan vulgueu, o bé podeu descartar-lo completament.

Si es tracta d'un esborrany creat a partir d'una campanya parcialment completada, podeu anar a la pàgina Campanyes i suprimir l'esborrany, o bé activar-lo creant una campanya i seleccionant Reprèn l'esborrany de la campanya. Obteniu informació sobre com podeu cercar i editar els esborranys de campanya.

Si es tracta d'un esborrany creat per editar una campanya existent, podeu aplicar-lo a la campanya original.

Nota: les creativitats en campanyes que es troben en estat d'esborrany no passaran el procés de revisió. Per tant, l'estat de la creativitat continuarà sent "En procés de revisió" fins que l'esborrany s'apliqui a la campanya original.

Sobre els estats dels esborranys de campanya

En el cas de les campanyes existents que editeu amb esborranys, l'estat us indica si els esborranys ja s'han aplicat a la campanya en qüestió o si hi ha cap problema per fer-ho.

Per veure la taula d'esborranys, al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Esborranys. Cada esborrany de la taula ha de tenir assignat un estat, que podeu consultar a la columna "Estat".

Aquí teniu una explicació del significat de cada estat:

• Preparat: l'esborrany s'ha creat.
  • S'està aplicant: l'esborrany s'està aplicant a la campanya original.
  • Aplicat: l'esborrany s'ha aplicat a la campanya original.
  • No es pot aplicar: l'esborrany no es pot aplicar a la campanya original. Feu clic en aquest estat per saber els motius i tornar a provar d'aplicar els canvis.
  • Tret: l'esborrany s'ha tret i ja no es pot aplicar a cap campanya.

Recordatori

Els esborranys només estan disponibles per a les campanyes de cerca i de display. No podeu crear cap esborrany per a campanyes de vídeo, d'aplicacions ni de compres.

Funcions i informes que no estan disponibles per als esborranys

• Informe de programació d'anuncis
  • Termes de cerca i categoria
  • Comparativa de subhastes
  • Informe d'emplaçaments de la Xarxa de Display
  • Informes de correus electrònics programats
  • Panorames d'ofertes
  • Personalitzadors d'anuncis que utilitzen l'atribut "Campanya objectiu" o "Grup d'anuncis objectiu"
  • Diagnòstic de paraules clau
  • Pressupostos compartits

Obteniu més informació sobre els aspectes que cal tenir en compte sobre els experiments personalitzats.