Opret en Standard Shopping-kampagne

Bemærk! Nye Google Ads-brugere kan muligvis konstatere, at arbejdsgangen bliver opdateret, i takt med at Google forbedrer onboardingprocessen for nye brugere. Indholdet nedenfor er relevant for Google Ads-brugere, som allerede har oprettet en Google Ads-konto og er logget ind på den. Oplysningerne på denne side bliver opdateret i løbet af 2023.

Shopping-kampagner promoverer dine produkter ved at give brugerne detaljerede oplysninger om, hvad du sælger, inden de overhovedet klikker på din annonce. Derefter kan du følge med i, hvordan dine produkter klarer sig over tid, ved hjælp af detailhandelsorienterede rapporteringsværktøjer.

I denne artikel viser vi dig, hvordan du opretter en Shopping-kampagne i Google Ads.

Før du begynder

Google Ads logo  Opret en Google Ads-konto

Det ser ud til, at du ikke har en konto endnu. Du kan enten oprette en konto selv nedenfor eller få gratis, personlig support fra en Google Ads-ekspert.

Start nu

Hvis du ikke har prøvet at bruge Shopping-kampagner før, kan du få flere oplysninger om Shopping-kampagner og Shopping-annoncer.

Inden du opretter din Shopping-kampagne, skal du sikre dig, at du overholder kravene.

Vejledning

Sådan opretter du en Shopping-kampagne:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på plusknappen på din Google Ads-konto og derefter på Ny kampagne.
  2. Vælg "Salg", "Kundeemner", "Websitetrafik", "Lokale butiksbesøg og promoveringer" eller "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål" som dit kampagnemål.
    • Afhængigt af dit mål kan du vælge "Tilføj mål" eller bruge standardmålet for kontoen.
  3. Vælg Shopping som kampagnetype.
    • Du kan vælge at oprette en kampagne af typen "Maksimal effektivitet" eller fortsætte med din Shopping-kampagne.
  4. Vælg den Merchant Center-konto, der indeholder de produkter, du vil annoncere for. Hvis du ikke kan se nogen konti, skal du først knytte din Merchant Center-konto til din Google Ads-konto. Når kampagnen er oprettet, kan sælgeren ikke redigeres.
  5. (Valgfrit) Vælg de feeds, der indeholder de produkter, du vil annoncere for i denne kampagne:
    • Vælg feeds efter feedetiket: Den feedetiket, du vælger for denne kampagne, afgør, hvilke feeds fra den valgte Merchant Center-konto der annonceres for i denne kampagne. Du kan redigere dine feedetiketter i Merchant Center.
    • Vælg feeds efter salgsland: Vælg det land, som dine produkter sælges i og leveres til. Annoncerne vises kun til personer fra det land, du vælger. For at annoncere skal du kontrollere, at produktdataene på den valgte Merchant Center-konto er tilgængelige for det land, du vælger. Hvis der ikke er nogen tilgængelige produktdata, kan der først annonceres for produkter i kampagnen, når de tilføjes.
  6. Vælg Standard Shopping-kampagne som kampagneundertype.
  7. Vælg dine annonceringspræferencer:

• Kampagnenavn. Angiv et navn til kampagnen. Dette navn gør det muligt at finde kampagnen igen senere. Du kan ændre navnet, når kampagnen er blevet oprettet.
    • Yderligere indstillinger. Udvid rullemenuen for at redigere følgende indstillinger:
      • Beholdningsfilter. Du behøver kun at justere denne indstilling, hvis du ønsker at begrænse antallet af produkter, der bruges i din kampagne. For at gøre dette skal du vælge de kriterier, et produkt skal overholde, for at der kan annonceres for det. Det er kun produkter, der overholder alle de valgte krav, der føjes til din kampagne. Du kan ændre denne indstilling, når kampagnen er oprettet.
      • Lokale produkter. Aktivér annoncer for produkter, der sælges i lokale butikker. Med lokale produkter kan du bruge annoncer for lokalt butikslager til at promovere produkter, der sælges i fysiske butikker. Før du inkluderer lokale produkter, skal du sikre, at du har lokale produktdata på den valgte Merchant Center-konto.
      • Valgmuligheder for kampagnens webadresse. Du kan oprette en sporingsskabelon og tilføje et suffiks i endelig webadresse. Føj tilpassede parametre til sporingsskabelonen og den endelige webadresse.
    • Budgivning. Vælg, hvilken type budgivning der skal bruges i din kampagne. Du kan ændre denne indstilling, når kampagnen er oprettet.
    • Dagligt budget. Vælg, hvor meget du er villig til at bruge på denne kampagne.
    • Kampagneprioritet. Du behøver kun at justere denne indstilling, hvis du annoncerer for det samme produkt i flere kampagner for det samme salgsland eller den samme feedetiket. Kampagneprioriteten afgør, hvilken kampagnes budget der bruges, når produkterne overlapper i dine kampagner.
    • Netværk. Shopping-kampagner viser som standard annoncer forskellige steder. Standardindstillingen kan hjælpe dig med at øge trafikken til dine produkter og øge antallet af konverteringer. Hvis du vil begrænse det antal steder, dine annoncer vises, kan du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for de netværk, du vil ekskludere.
      • Google Søgenetværk
      • Google-søgepartneres websites
    • Enheder. Annoncer kan som standard vises på alle enheder, herunder computere og mobilenheder. Du kan ændre denne indstilling, når kampagnen er oprettet.
    • Lokationer. Du kan bruge denne indstilling til at vælge, at dine annoncer kun kan vises bestemte steder. Du kan ændre denne indstilling, når kampagnen er oprettet.
    • Annoncer for lokalt butikslager. Du behøver kun at justere denne indstilling, hvis du ønsker, at din Shopping-kampagne skal indeholde produkter, der sælges i lokale butikker. Hvis du vil annoncere for lokale produkter, skal du indsende data for lokale produkter i Merchant Center. Markér derefter afkrydsningsfeltet for "Aktivér annoncer for produkter, der sælges i lokale butikker".
  8. Klik på Gem og fortsæt.
  9. Opret din første annoncegruppe ved at angive nogle få oplysninger. Din annoncegruppe indeholder individuelle produktannoncer, der er oprettet automatisk ud fra oplysninger fra din Merchant Center-konto.
    • Annoncegruppenavn. Angiv et navn på annoncegruppen. Du skal bruge dette navn til at finde annoncegruppen senere. Du kan ændre navnet, når kampagnen er blevet oprettet.
    • Bud. Angiv buddet for annoncegruppen. Når du opretter annoncegruppen, anvendes dette bud på den første produktgruppe i annoncegruppen, dvs. "Alle produkter". Du kan redigere buddet for produktgruppen, når kampagnen er oprettet.
  10. Klik på Gem.
  11. Du bliver videresendt til produktgruppesiden, hvor du kan se en produktgruppe med navnet "Alle produkter", der indeholder alle produkter i kampagnen. På denne side kan du administrere dine kampagner og oprette flere produktgrupper via underinddelinger for at gøre budgivningen mere specifik.