Om Google Partners-programmet

Google Partners-programmet er utviklet for annonsebyråer og tredjeparter som administrerer Google Ads-kontoer på vegne av andre bedrifter eller merkevarer. Google Partners-programmet er aktivt i over 60 land og tilgjengelig på 43 språk.

Via dette programmet får tusenvis av partnere strategisk viktige fordeler innen områdene opplæring og statistikk, tilgang og brukerstøtte og anerkjennelse og belønninger. Hensikten med programmet er å gi disse bedriftene tilgang til ressursene, brukerstøtten og de innovative verktøyene de trenger for at kundene deres skal få mest mulig ut av Google Ads-kampanjene sine.

Partnerskap på tre nivåer

I Google Partners-programmet finnes det tre nivåer for deltakelse: medlem, partner og Premier Partner. På hvert av disse nivåene tilbys et omfattende utvalg av fordeler og muligheter til å knytte enda sterkere bånd til Google.

Slik registrerer du deg for Google Partners

Du kan registrere deg for Google Partners-programmet på nettstedet for Google Partners. Du må registrere deg med en Google Ads-managerkonto som du har administratortilgang til. Finn ut mer om hvordan du kan registrere deg for Google Partners

Fordelene med Google Partners

Vi har justert fordelene for at de skal være nyttige for deg på tre hovedområder: opplæring og statistikk, tilgang og brukerstøtte og anerkjennelse og belønninger. Det er statusen som Google-partner som avgjør hvilke fordeler du får, men fordelene er kanskje ikke tilgjengelige i alle land.

Du finner en detaljert oversikt over fordelene med programmet her.