Spor transaktionsspecifikke konverteringsværdier

Når du sporer kundehandlinger, der kan have forskellige værdier, hver gang de foretages, f.eks. ved køb af varer med forskellige priser, har du mulighed for at angive transaktionsspecifikke værdier for hver konvertering. Dette kan give dig en bedre idé om dit investeringsafkast (ROI, return on investment).

Når du konfigurerer en ny konverteringshandling på et website eller i en app, kan du tildele samme konverteringsværdi til alle konverteringer (de såkaldt "statiske" værdier) eller forskellige værdier for at afspejle transaktionsspecifikke (eller "dynamiske") værdier. Følgende oplysninger gælder kun for transaktionsspecifikke værdier.

I nedenstående sektioner viser vi dig, hvordan du redigerer dit konverteringssporingstag, så det understøtter transaktionsspecifikke værdier for din websiteteknologi eller din mobilapp-platform.

Før du begynder

Du har brug for følgende for at kunne konfigurere konverteringssporing for transaktionsspecifikke værdier på dit website:

• En Google Ads-konto: Har du endnu ikke en? Tilmeld dig på https://ads.google.com.
  • Konfiguration af Google Ads-konverteringssporing: Du skal mindst have én konverteringshandling for at kunne spore transaktionsspecifikke værdier. Hvis du ikke har gjort det endnu, skal du følge vejledningen i, hvordan du opretter en konverteringshandling og konfigurerer dit Google-tag.
  • Et website: Det er her, du indsætter konverteringssporingskoden (et såkaldt "tag").
  • Mulighed for at redigere websitekoden: Enten du eller din webmaster skal være i stand til at foretage ændringer af dit website.

Vejledning

Sådan sporer du transaktionsspecifikke værdier på et website

Del 1: Konfigurer transaktionsspecifik konverteringssporing på din Google Ads-konto

Først og fremmest skal du være sikker på, at du valgte "Brug forskellige værdier for hver konvertering", da du oprettede konverteringen. Hvis du ikke gjorde det, eller du har brug for at tjekke dette, skal du følge disse trin:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet Google Ads | værktøjer [ikon] øverst til højre på din konto.
  3. Klik på Konverteringer under "Måling".
  4. Klik på navnet på den websitekonverteringshandling, du vil redigere. Du får vist en liste over indstillinger for konverteringshandlingen.
  5. Klik på Rediger indstillinger.
  6. Klik på Værdi, og vælg derefter Brug forskellige værdier for hver konvertering. Angiv en standardværdi, der skal bruges, når der ikke er angivet en værdi. Klik på Gem.
  7. Klik på Udfør.
  8. Fortsæt til "Trin 2: Tilføj eller rediger tagget i koden på dit website".

Trin 2: Tilføj eller rediger tagget i koden på dit website

Se denne artikel for at verificere, at du har installeret Google-tagget og hændelseskodestykket korrekt på dit website. Uanset hvilken teknologi du anvender, skal du sørge for, at den side, du placerer kodestykket på, er den, kunden ser efter en konvertering.

• Hvis du sporer sideindlæsningskonverteringer. er koden for hændelseskodestykket installeret på den side, din kunde ser efter en konvertering.
  • Hvis du sporer klikkonverteringer, er koden til hændelseskodestykket installeret på den side, hvor det tekstlink, den knap eller det knapbillede, du vil spore klik for, er placeret.

Overfør værdien af konverteringen og dens valuta dynamisk til hændelseskodestykket ved at definere parametrene value og currency, der er fremhævet nedenfor, på kørselstidspunktet. Overfør konverteringsværdien som et tal, og brug punktum som decimaltegn. Valutaen skal overføres som en streng med enkelte anførselstegn, og der skal anvendes ISO 4217-valutakoder.

Eksempel på et hændelseskodestykke:

<!-- Event snippet for Example conversion page -->
<script>
  gtag('event', 'conversion', {'send_to': 'AW-123456789/AbC-D_efG-h12_34-567',
    'value': 123.05,
    'currency': 'USD'
  });
</script>

Den måde, hvorpå de transaktionsspecifikke værdier overføres til hændelseskodestykket, varierer og afhænger af, hvilken serverteknologi du bruger til at vise dine websider. Kontakt dit webudviklingsteam for at få at vide, hvordan du bedst integrerer hændelseskodestykket på dit website, så det kan registrere dynamiske konverteringsværdier.

Sikkerhed og privatlivsbeskyttelse i forbindelse med konverteringssporing

Vi har indført strikse sikkerhedsstandarder, og i Google Ads indsamles der kun data på websites og i apps, hvor du har konfigureret sporing.

Sørg for at give brugerne klare og udførlige oplysninger om, hvilke data der indsamles via dine websites, apps og andre ejendomme, og for at indhente samtykke til denne indsamling, hvis det er et lovkrav, eller hvis der stilles krav om det i Google-politikker vedrørende brugersamtykke, eksempelvis Googles samtykkepolitik for brugere i EU.