URL final: definició

Adreça URL de la pàgina web del vostre lloc web a la qual arriben els usuaris després de fer clic al vostre anunci. També es coneix com a "pàgina de destinació".

Destination URL example
  • Per a cada anunci que creeu, especifiqueu un URL final a fi de determinar la pàgina de destinació a la qual els usuaris són dirigits en fer clic al vostre anunci.
  • La política de Google estableix que la pàgina de destinació i l'URL visible (la pàgina web que es mostra a l'anunci) han de compartir el mateix domini.
  • Si manteniu pàgines de destinació diferents per als usuaris de dispositius mòbils (com ara pàgines AMP), introduïu-les al camp d'URL final per a aquests dispositius (a la secció "Opcions d'URL d'anunci").
  • Si utilitzeu informació de seguiment, empleneu el camp de la plantilla de seguiment. No podeu fer servir redireccions entre dominis a l'URL final.
  • El camp del sufix d'URL final us permet introduir els paràmetres que s'adjuntaran al final de l'URL de la pàgina de destinació per fer un seguiment de la informació.