Handleiding voor het instellen van dynamische remarketing voor internet

Inleiding

We hebben de volgende verbeteringen in Google Ads aangebracht om een uitgebreide en geconsolideerde weergave van uw doelgroepen te bieden en het beheer en de optimalisatie van doelgroepen te vereenvoudigen:

• Nieuwe doelgroeprapportage
    Gedetailleerde rapportage over demografie, segmenten en uitsluitingen voor doelgroepen is nu samengevoegd op één plaats. Klik op het icoon Campagnes Campaigns Icon, open het tabblad 'Doelgroepen, zoekwoorden en content' en klik op Doelgroepen. U kunt uw doelgroepen ook makkelijk beheren vanaf deze rapportpagina. Ontdek meer informatie over doelgroeprapportage.
  • Nieuwe termen
    We gebruiken nieuwe termen in uw doelgroeprapport en in Google Ads. Zo worden 'doelgroeptypen' (waaronder aangepaste, in-market- en affiniteitsdoelgroepen) nu 'doelgroepsegmenten' genoemd en is 'remarketing' nu 'uw gegevens'. Meer informatie over de updates van termen en woordgroepen in doelgroepen

Met targetingsegmenten die uw gegevens bevatten, kunt u advertenties laten zien aan mensen die uw website eerder hebben bezocht of uw mobiele app hebben gebruikt.

Dynamische remarketing gaat nog een stapje verder. U kunt eerdere bezoekers daarmee advertenties laten zien op basis van producten of services die ze op uw website hebben bekeken. Met boodschappen die zijn aangepast aan uw doelgroep, kunt u met dynamische remarketing leads en verkopen realiseren door eerdere bezoekers terug te halen naar uw website om de handeling die ze zijn gestart, af te ronden.

Als u dynamische remarketing wilt instellen, moet u uw bedrijfstype opgeven, een dynamische remarketingcampagne opzetten, een feed maken, uw website taggen en dynamische display-advertenties maken.

Deze handleiding gebruiken

Gebruik deze handleiding als een kort overzicht voor hoe u dynamische remarketing van begin tot eind kunt instellen. Uitgebreidere instructies en voorbeelden vindt u onder Dynamische remarketing in het Helpcentrum van Google Ads.