Sobre el seguiment a Google Ads

El seguiment en paral·lel ja està disponible al vostre compte. El seguiment en paral·lel us ajuda a carregar la pàgina de destinació més ràpidament, cosa que pot reduir la pèrdua de visites. Aquest tipus de seguiment dirigeix els clients directament des de l'anunci a l'URL final mentre es mesuren els clics en segon pla.  És l'únic mètode de seguiment de mesurament de clics per a tots els comptes. Pregunteu al vostre proveïdor d'avaluació de clics si la vostra plantilla és compatible amb el seguiment en paral·lel. Obteniu més informació sobre el seguiment en paral·lel.

El seguiment en paral·lel és obligatori per a les campanyes de cerca, de compres, de display i de vídeo. En el cas de les campanyes d'hotels, és opcional. Alguns comptes continuaran veient el commutador de seguiment en paral·lel a la configuració del compte, però aquesta opció és aplicable només a les campanyes d'hotels.

Si publiqueu anuncis, ja obteniu informació de gran valor, com ara el nombre de vegades que s'han difós i quants clics s'hi han fet. Ara bé, si utilitzeu un sistema d'anàlisi extern a Google, també us pot interessar fer un seguiment, per exemple, de quants clics s'han fet des de mòbils o de quin volum del trànsit d'anuncis prové de la Xarxa de Cerca de Google i quin, de la Xarxa de Display de Google. Per accedir a aquest tipus d'informació podeu configurar el seguiment a les opcions d'URL.

En aquest article s'explica com funciona el seguiment a Google Ads i què podeu configurar a les opcions d'URL. Configurar el seguiment és molt útil quan ja sabeu publicar campanyes i voleu obtenir més informació sobre els clics que rebeu.

Com funciona el seguiment

Si un usuari fa clic en un anunci quan s'ha introduït la plantilla de seguiment i el seguiment en paral·lel està activat, se'l dirigeix a l'URL final mentre l'URL de la plantilla de seguiment es carrega en segon pla.

Si un usuari fa clic en un anunci quan s'ha introduït la plantilla de seguiment i el seguiment en paral·lel està desactivat, se'l dirigeix a l'URL de la plantilla de seguiment, que al seu torn el pot redirigir a servidors de seguiment intermedis abans de redirigir-lo a l'URL final.

Si un usuari fa clic en un anunci quan no s'ha introduït la plantilla de seguiment, se'l dirigeix a l'URL final.

L'URL de la plantilla de seguiment i tots els URL de redirecció han d'utilitzar el protocol HTTPS per funcionar. A més, les sol·licituds de redirecció han de ser de servidor. Tot i que Google no té cap control sobre les redireccions subsegüents, Google Ads utilitzarà sempre el protocol HTTPS per fer el seguiment de la primera trucada si no s'ha introduït com a tal.

Sobre les opcions d'URL

Podeu crear o editar les opcions d'URL al nivell de compte, de campanya, de grup d'anuncis, de paraula clau o d'enllaç de lloc. A les opcions d'URL hi ha tres seccions principals:

És bo saber-ho

• Si configureu les opcions d'URL al nivell de grup d'anuncis, de campanya o de compte, podeu actualitzar la informació de seguiment sense haver de tornar a enviar els anuncis perquè s'aprovin. Ara bé, si les configureu o modifiqueu al nivell d'anunci, de paraula clau o d'enllaç de lloc, sí que cal sotmetre-les a revisió.
  • Podeu utilitzar el botó "Prova" per verificar si el seguiment està ben configurat. En fer clic a "Prova", Google Ads combinarà el vostre URL final amb el seguiment que hàgiu configurat per comprovar que l'anunci condueixi a un URL de pàgina de destinació. Més informació sobre com podeu provar una pàgina de destinació