Dynaaminen uudelleenmarkkinointi: Syötteen luominen responsiivisille mainoksille

Osa vakiotyyppisiä dynaamisia mainoksia käyttävistä mainostajista näkee jatkossa dynaamisissa kampanjoissaan ehdotuksia responsiivisista mainoksista. Nämä mainokset on keskeytetty, kunnes ne on tarkastettu ja otettu käyttöön. Responsiivisten mainosten käyttöönotto on yksinkertaista, ja niiden avulla voit parantaa dynaamisten uudelleenmarkkinointikampanjoiden kokonaistuloksia.

Aiemmin luodut vakiotyyppiset dynaamiset mainokset ovat uudessa Google Adsissa "vain luku" ‑muotoisia, mutta ne näkyvät edelleen, ellei mainostaja keskeytä niitä.

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Dynaamista uudelleenmarkkinointia käyttäessäsi luot syötteen kaikista tuotteistasi tai palveluistasi ja liität niihin määritteitä, kuten yksilöllisiä tunnuksia, kuvia ja hintoja. Dynaamisessa uudelleenmarkkinoinnissa järjestelmä luo syötteesi perusteella responsiivisia mainoksia, jotka sisältävät hyödyllistä tietoa verkkosivustosi aiemmille kävijöille.

Dynamic flight ad

Erityyppisille yrityksille on erilaisia syötteitä. Lentoyhtiö voi esimerkiksi luoda lentosyötteen. Yhtiön verkkosivustolla käyneet ihmiset näkevät mainoksia, joiden tiedot on räätälöity sen mukaan, mitä lentoja he ovat hakeneet, katselleet tai alkaneet varata.

Sisällys:

Syötteet

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Syötteen luominen tarkoittaa käytännössä sitä, että luot tuotteista tai palveluista tietokannan, jota voidaan käyttää responsiivisissa mainoksissasi. Tässä on pari esimerkkiä kohteista, jotka edellisen esimerkin lentoyhtiö voisi sisällyttää lentosyötteeseensä:

Kohteen tunnus Lennon kuvaus Lopullinen URL Lennon hinta
SFO Lennon varaaminen http://example.com/flights_SFO 900,00 USD
BOS Lennon varaaminen http://example.com/flights_BOS 650,00 USD
  • Syötteet voi luoda .csv-, .tsv-, .xls- tai .xlsx-tiedostona, joka ladataan Google Adsiin.
  • Rivit ovat tuotteita tai palveluita.
  • Sarakkeet ovat listattujen kohteiden määritteitä (esim. yksilöllisiä tunnuksia, hintoja ja kuvauksia). Niissä on käytettävä samoja kirjaimia ja välilyöntejä kuin vastaavissa määrityksissä. Tunnukset on tärkeä sisällyttää syötteeseen, koska niiden avulla Google-tagi yhdistää listoillasi olevat ihmiset heidän katselemiinsa tuotteisiin.
  • Jos haluat lisätä uuden sarakkeen sen jälkeen, kun olet ladannut syötteen Google Adsiin, sinun on luotava uusi syöte.
  • Jos sinulla on eri markkina-alueilla myytäviä tuotteita tai palveluita, luo oma syöte kullekin kielelle ja valuutalle.
  • Bisnesdata-osio tukee seuraavia merkkijärjestelmiä: UTF-8, UTF-16 ja UTF-32 (paras vaihtoehto on UTF-8). Näiden muotojen välinen tietomuunnos on häviötön. Bisnesdata-osio ei tue seuraavia merkkijärjestelmiä: UTF7, UTF1, UTF-EBCDIC, SCSU, BOCU, GB-18030, Latin 1 ja ISO-8859-1.
  • Syötteiden ja syötekohteiden määrää on rajoitettu tilikohtaisesti. Lue lisää Google Ads ‑tileihin liittyvistä rajoituksista.

Eri liiketoimintatyyppien syötemallit ja määritykset

Erilaisia yrityksiä varten on erityyppisiä syötteitä. Valitse tuotteillesi tai palveluillesi sopiva tyyppi. Luomasi syötetyypin tulee vastata liiketoimintatyyppiä, jonka valitsit luodessasi dynaamisen uudelleenmarkkinointikampanjan. Käytä omaa syötettä vain, jos muut liiketoimintatyypit eivät sovi tuotteisiisi tai palveluihisi.

Huom. Määrite-sarakkeen otsikot on lisättävä sellaisenaan, jotta syötemallit luetaan varmasti oikein. Otsikot on lisättävä alkuperäisessä englanninkielisessä muodossaan myös muihin kuin englanninkielisiin syötteisiin, jotta järjestelmä tunnistaa ne.

Koulutus
Määrite Määritys Esimerkkiarvot Voi näkyä mainoksessa
Program ID* (vastaa kohdeobjektin id-parametria) Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava Google-tagin arvoja. 1255
Location ID (vastaa tapahtumaparametrin location_id-parametria) Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. ID-yhdistelmän (esimerkiksi Program ID + Location ID tai pelkkä Location ID) on oltava ainutkertainen. Koivumäki
Program name* Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Sairaanhoito Sallittu
School name Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Koivumäen sairaanhoito-oppilaitos Sallittu
Final URL (päivitetyt URL-osoitteet) Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://example.com/nursing
Thumbnail image URL PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG- tai GIF-tiedostoa käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/thumbnail.png Sallittu
Image URL Sama kuin edellä http://www.example.com/image.png
Area of study Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Terveys Sallittu
Program description Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Hoitotyön sertifiointi Sallittu
Contextual keywords Teksti. Erota avainsanat toisistaan puolipisteillä. Sairaanhoitajan tutkinto; Koivumäki
Address Käytä jotakin seuraavista muodoista:
  • kaupunki, osavaltion koodi, maa
  • täydellinen osoite ja postinumero
  • leveys- ja pituusaste DDD-muodossa.
Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden määritykset täältä.
  • Koivumäki, Jyväskylä, Suomi
  • Koivukuja 12, 12345 Jyväskylä
  • 41.40338, 2.17403

Tracking template (päivitetyt URL-osoitteet) Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Custom parameter (päivitetyt URL-osoitteet) Käytä enintään kolmea avain/arvo-paria, jotka täyttyvät klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain/arvo-parien erotteluun puolipisteitä. Avaimen on oltava aakkosnumeerinen (vain kirjaimia ja numeroita). {_program}=nursing;{_type}=certification
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://example.com/nursing
Final mobile URL

Tämä on tuotteesi mobiilikäyttöön optimoitu laskeutumissivu, jos sinulla on erilliset URL-osoitteet mobiiliverkko- ja tietokoneliikennettä varten.

Jos käytät URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei sen käyttö aiheuta ongelmia, jos päätät käyttää sen lisäksi final_mobile_url-määritettä.

http://www.m.​example.​com/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Program IDs Merkkijonoluettelo suositelluista Program ID ‑tunnuksista, jotka voivat näkyä tämän kohteen kanssa. 1275,1285,1255

* Pakollinen

** Pakollinen, jos "Final URL" ei ole käytössä

Lennot
Määrite Määritys Esimerkkiarvot Voi näkyä mainoksessa
Destination ID* (vastaa kohdeobjektin id-parametria) Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava Google-tagin arvoja. PAR
Origin ID (vastaa destination-tapahtumaparametria)

Mikä tahansa kirjain- ja numerojono.

ID-yhdistelmän (esimerkiksi Destination ID + Origin ID) on oltava ainutkertainen.

LON
Flight description* Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Varaa lippu Sallittu
Final URL (päivitetyt URL-osoitteet) Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://example.com/flights

Image URL

(erittäin suositeltava)

PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG- tai GIF-tiedostoa käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/image.png Sallittu
Destination name Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Pariisi
Origin name Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Lontoo

Flight price

(erittäin suositeltava)

Numero, jonka perässä on ISO 4217 ‑standardin mukainen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. 100.00 USD Sallittu
Flight sale price Numero, jota seuraa ISO 4217 -standardin mukainen aakkosellinen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. Flight sale price ‑arvojen on oltava Flight price ‑arvoja pienempiä. 80.00 USD Sallittu
Formatted price Mitkä tahansa merkit. Jos syötteessä on tämä määrite, sitä käytetään mainoksessa Price-määritteen sijaan. Saat parempia tuloksia, kun käytät määritettä yhdessä Price-määritteen kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein.
  • Alkaen 100 €
  • 80–100 €
Sallittu
Formatted sale price Mitkä tahansa merkit. Jos syötteessä on tämä määrite, sitä käytetään mainoksessa Sale price ‑määritteen sijaan. Saat parempia tuloksia, kun käytät määritettä yhdessä Sale price ‑määritteen kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein.
  • Alehinta 80 €
  • 60–80 €
Sallittu
Tracking template (päivitetyt URL-osoitteet) Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Custom parameter (päivitetyt URL-osoitteet) Käytä enintään kolmea avain/arvo-paria, jotka täyttyvät klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain/arvo-parien erotteluun puolipisteitä. {_dest}=PAR;{_type}=international
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://example.com/flights
Final mobile URL

Tämä on tuotteesi mobiilikäyttöön optimoitu laskeutumissivu, jos sinulla on erilliset URL-osoitteet mobiiliverkko- ja tietokoneliikennettä varten.

Jos käytät URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei sen käyttö aiheuta ongelmia, jos päätät käyttää sen lisäksi final_mobile_url-määritettä.

http://www.m.example.com/asp/sp.asp?id=1030
Similar Destination IDs Merkkijonoluettelo suositelluista Destination ID ‑tunnuksista, jotka voivat näkyä tämän kohteen kanssa. PAR,LON
Android app link

Lisää täsmälinkin Androidille muodossa *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Kentän kuvaus:

• package_id: sovellustunnus sellaisena kuin se näkyy Android Play Kaupassa
  • scheme: sovellukselle välitettävä skeema (voi olla http, https tai oma malli)
  • host_path: määrittää sovelluksen tietyn sisällön sijainnin
http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS app link

Lisää täsmälinkin iOS:lle muodossa *{scheme}://{host}/{path}*.

Kentän kuvaus:

• scheme: kertoo iOS:lle, mikä sovellus avataan
  • host: isäntä, joka avataan sovelluksessa
  • path: lisätietoja sovelluksessa avattavan sisällön sijainnista. Jos syötteessä on tämä määrite, siihen on lisättävä myös iOS app store ID.
exampleApp://content/page
iOS app store ID Tämän avulla tarkistetaan ennen täsmälinkin käyttöä, onko sovellus asennettu käyttäjän laitteelle. Määritettä kannattaa käyttää, jos iOS-mobiilisovelluksesi laskeutumissivukokemus on parempi kuin verkkosivustosi laskeutumissivukokemus etkä tue iOS-täsmälinkityksen universaaleja linkkejä. Arvo on kokonaisluku. Jos syötteessä on tämä määrite, siinä on oltava myös iOS app link. 12345678

* Pakollinen

** Pakollinen, jos "Final URL" ei ole käytössä

Hotellit ja loma-asunnot
Määrite Määritys Esimerkkiarvot Voi näkyä mainoksessa
Property ID* (vastaa kohdeobjektin id-parametria) Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava Google-tagin arvoja. 52639
Property name* Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä. Koivumäen hotelli Sallittu
Final URL (päivitetyt URL-osoitteet) Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://www.example.com/hotel

Image URL

(erittäin suositeltava)

PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG- tai GIF-tiedostoa käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/image.png Sallittu
Destination name Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Koivumäen hotelli keskustassa Sallittu

Kuvaus

(erittäin suositeltava)

Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Lähellä ABC-lentokenttää Sallittu

Price

(erittäin suositeltava)

Numero, jonka perässä on ISO 4217 ‑standardin mukainen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. 100.00 USD Sallittu
Sale price Numero, jonka perässä on ISO 4217 ‑standardin mukainen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. Sale price ‑arvojen on oltava Price-arvoja pienempiä. 80.00 USD Sallittu
Formatted price Mitkä tahansa merkit. Jos syötteessä on tämä määrite, sitä käytetään mainoksessa Price-määritteen sijaan. Saat parempia tuloksia, kun käytät määritettä yhdessä Price-määritteen kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein.
  • Alkaen 100 €
  • 80–100 €
Sallittu
Formatted sale price Mitkä tahansa merkit. Jos syötteessä on tämä määrite, sitä käytetään mainoksessa Sale price ‑määritteen sijaan. Saat parempia tuloksia, kun käytät määritettä yhdessä Sale price ‑määritteen kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein.
  • Alehinta 80 €
  • 60–80 €
Sallittu
Star rating Numero 1–5 3 Sallittu
Category Teksti Hotellisviitti Sisältö
Contextual keywords Teksti. Erota avainsanat toisistaan puolipisteillä. Koivumäen hotellit; Koivumäki-hotellit
Address Käytä jotakin seuraavista muodoista:
  • kaupunki, osavaltion koodi, maa
  • täydellinen osoite ja postinumero
  • leveys- ja pituusaste DDD-muodossa.
Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden määritykset täältä.
  • Koivumäki, Jyväskylä, Suomi
  • Koivukuja 12, 12345 Jyväskylä
  • 41.40338, 2.17403

Tracking template (päivitetyt URL-osoitteet) Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Custom parameter (päivitetyt URL-osoitteet) Käytä enintään kolmea avain/arvo-paria, jotka täyttyvät klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain/arvo-parien erotteluun puolipisteitä. {_hotelid}=12345;{_type}=resort
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://example.com/hotel
Final mobile URL

Tämä on tuotteesi mobiilikäyttöön optimoitu laskeutumissivu, jos sinulla on erilliset URL-osoitteet mobiiliverkko- ja tietokoneliikennettä varten.

Jos käytät URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei sen käyttö aiheuta ongelmia, jos päätät käyttää sen lisäksi final_mobile_url-määritettä.

http://www.m.​example.​com/asp​/sp.asp?​id=1030
Similar Property IDs Merkkijonoluettelo suositelluista Property ID ‑tunnuksista, jotka voivat näkyä tämän kohteen kanssa. 52639,52640,52641
Android app link

Lisää täsmälinkin Androidille muodossa *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Kentän kuvaus:

• package_id: sovellustunnus sellaisena kuin se näkyy Android Play Kaupassa
  • scheme: sovellukselle välitettävä skeema (voi olla http, https tai oma malli)
  • host_path: määrittää sovelluksen tietyn sisällön sijainnin
http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS app link

Lisää täsmälinkin iOS:lle muodossa *{scheme}://{host}/{path}*.

Kentän kuvaus:

• scheme: kertoo iOS:lle, mikä sovellus avataan
  • host: isäntä, joka avataan sovelluksessa
  • path: lisätietoja sovelluksessa avattavan sisällön sijainnista. Jos syötteessä on tämä määrite, siihen on lisättävä myös iOS app store ID.
exampleApp://content/page
iOS app store ID Tämän avulla tarkistetaan ennen täsmälinkin käyttöä, onko sovellus asennettu käyttäjän laitteelle. Määritettä kannattaa käyttää, jos iOS-mobiilisovelluksesi laskeutumissivukokemus on parempi kuin verkkosivustosi laskeutumissivukokemus etkä tue iOS-täsmälinkityksen universaaleja linkkejä. Arvo on kokonaisluku. Jos syötteessä on tämä määrite, siinä on oltava myös iOS app link. 12345678

* Pakollinen

** Pakollinen, jos "Final URL" ei ole käytössä

Työpaikat
Määrite Määritys Esimerkkiarvot Voi näkyä mainoksessa
Job ID* (vastaa kohdeobjektin id-parametria) Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava Google-tagin arvoja. 1255
Location ID (vastaa tapahtumaparametrin location_id-parametria) Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. ID-jonon (esimerkiksi Job ID + Location ID tai pelkkä Location ID) on oltava yksilöllinen. MTV
Title* Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Ohjelmistosuunnittelija Sallittu
Final URL (päivitetyt URL-osoitteet) Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://www.example.com/jobs

Image URL

(erittäin suositeltava)

PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG- tai GIF-tiedostoa käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/image.png Sallittu
Subtitle Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Taso II Sallittu

Kuvaus

(erittäin suositeltava)

Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Hyödynnä teknisiä taitojasi Sallittu

Salary

(erittäin suositeltava)

Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) $100,000 Sallittu
Category Teksti Tekninen
Contextual keywords Teksti. Erota avainsanat toisistaan puolipisteillä. Ohjelmistosuunnittelu; ohjelmistosuunnittelun työpaikat
Address Käytä jotakin seuraavista muodoista:
  • kaupunki, osavaltion koodi, maa
  • täydellinen osoite ja postinumero
  • leveys- ja pituusaste DDD-muodossa.
Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden määritykset täältä.
  • Koivumäki, Jyväskylä, Suomi
  • Koivukuja 12, 12345 Jyväskylä
  • 41.40338, 2.17403

Tracking template (päivitetyt URL-osoitteet) Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Custom parameter (päivitetyt URL-osoitteet) Käytä enintään kolmea avain/arvo-paria, jotka täyttyvät klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain/arvo-parien erotteluun puolipisteitä. {_job}=1234;{_type}=engineering
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://example.com/jobs
Final mobile URL

Tämä on tuotteesi mobiilikäyttöön optimoitu laskeutumissivu, jos sinulla on erilliset URL-osoitteet mobiiliverkko- ja tietokoneliikennettä varten.

Jos käytät URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei sen käyttö aiheuta ongelmia, jos päätät käyttää sen lisäksi final_mobile_url-määritettä.

http://www.m.example.com/asp/sp.asp?id=1030
Similar Job IDs Merkkijonoluettelo suositelluista Job ID ‑tunnuksista, jotka voivat näkyä tämän kohteen kanssa. 1275,1285,1256

* Pakollinen

** Pakollinen, jos "Final URL" ei ole käytössä

Paikalliset tarjoukset
Määrite Määritys Esimerkkiarvot Voi näkyä mainoksessa
Deal ID* (vastaa kohdeobjektin id-parametria) Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava Google-tagin arvoja. 1234
Deal name* Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) 50 %:n alennus paikallisista ruokakaupoista Sallittu
Final URL (päivitetyt URL-osoitteet) Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://www.example.com/deals

Image URL

(erittäin suositeltava)

PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG- tai GIF-tiedostoa käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/image.png Sallittu
Subtitle Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Ruokakaupat Sallittu

Kuvaus

(erittäin suositeltava)

Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Pienennä ruokakuluja Sallittu

Price

(erittäin suositeltava)

Numero, jonka perässä on ISO 4217 ‑standardin mukainen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. 100.00 USD Sallittu
Sale price Numero, jonka perässä on ISO 4217 ‑standardin mukainen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. Sale price ‑arvojen on oltava Price-arvoja pienempiä. 80.00 USD Sallittu
Formatted price Mitkä tahansa merkit. Jos syötteessä on tämä määrite, sitä käytetään mainoksessa Price-määritteen sijaan. Saat parempia tuloksia, kun käytät määritettä yhdessä Price-määritteen kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein.
  • Alkaen 100 €
  • 80–100 €
Sallittu
Formatted sale price Mitkä tahansa merkit. Jos syöte sisältää tämän määritteen, sitä käytetään mainoksessa Sale price ‑määritteen sijaan. Saat parempia tuloksia, kun käytät määritettä yhdessä Sale price ‑määritteen kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein.
  • Alehinta 80 €
  • 60–80 €
Sallittu
Address Käytä jotakin seuraavista muodoista:
  • kaupunki, osavaltion koodi, maa
  • täydellinen osoite ja postinumero
  • leveys- ja pituusaste DDD-muodossa.
Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden määritykset täältä.
  • Koivumäki, Jyväskylä, Suomi
  • Koivukuja 12, 12345 Jyväskylä
  • 41.40338, 2.17403

Category Teksti Ruoka
Contextual keywords Teksti. Erota avainsanat toisistaan puolipisteillä. Alennuskupongit; ruokakaupan alennukset
Tracking template (päivitetyt URL-osoitteet) Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Custom parameter (päivitetyt URL-osoitteet) Käytä enintään kolmea avain/arvo-paria, jotka täyttyvät klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain/arvo-parien erotteluun puolipisteitä. {_vendor}=LocalGrocer;{_type}=promotion
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://example.com/deals
Final mobile URL

Tämä on tuotteesi mobiilikäyttöön optimoitu laskeutumissivu, jos sinulla on erilliset URL-osoitteet mobiiliverkko- ja tietokoneliikennettä varten.

Jos käytät URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei sen käyttö aiheuta ongelmia, jos päätät käyttää sen lisäksi final_mobile_url-määritettä.

http://www.m.example.com/asp/sp.asp?id=1030
Similar Deal IDs Merkkijonoluettelo suositelluista Deal ID ‑tunnuksista, jotka voivat näkyä tämän kohteen kanssa. 1234,1235,1236
Android app link

Lisää täsmälinkin Androidille muodossa *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Kentän kuvaus:

• package_id: sovellustunnus sellaisena kuin se näkyy Android Play Kaupassa
  • scheme: sovellukselle välitettävä skeema (voi olla http, https tai oma malli)
  • host_path: määrittää sovelluksen tietyn sisällön sijainnin
http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS app link

Lisää täsmälinkin iOS:lle muodossa *{scheme}://{host}/{path}*.

Kentän kuvaus:

• scheme: kertoo iOS:lle, mikä sovellus avataan
  • host: isäntä, joka avataan sovelluksessa
  • path: lisätietoja sovelluksessa avattavan sisällön sijainnista. Jos syötteessä on tämä määrite, siihen on lisättävä myös iOS app store ID.
exampleApp://content/page
iOS app store ID Tämän avulla tarkistetaan ennen täsmälinkin käyttöä, onko sovellus asennettu käyttäjän laitteelle. Määritettä kannattaa käyttää, jos iOS-mobiilisovelluksesi laskeutumissivukokemus on parempi kuin verkkosivustosi laskeutumissivukokemus etkä tue iOS-täsmälinkityksen universaaleja linkkejä. Arvo on kokonaisluku. Jos syötteessä on tämä määrite, siinä on oltava myös iOS app link. 12345678

* Pakollinen

** Pakollinen, jos "Final URL" ei ole käytössä

Kiinteistöt
Määrite Määritys Esimerkkiarvot Voi näkyä mainoksessa
Listing ID* (vastaa kohdeobjektin id-parametria) Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava Google-tagin arvoja. mtv_12345
Listing name* Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Koivukadun kiinteistö Sallittu
Final URL (päivitetyt URL-osoitteet) Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://www.example.com/realestate

Image URL

(erittäin suositeltava)

PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG- tai GIF-tiedostoa käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/image.png Sallittu
City name Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Jyväskylä Sallittu

Kuvaus

(erittäin suositeltava)

Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) 3 mh, 2 kph, 145 m² Sallittu

Price

(erittäin suositeltava)

Numero, jonka perässä on ISO 4217 ‑standardin mukainen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. 6,000.00 USD Sallittu
Property type Teksti Talo
Listing type Teksti Myytävänä
Contextual keywords Teksti. Erota avainsanat toisistaan puolipisteillä. Myytävänä; myynnissä olevat talot
Address Käytä jotakin seuraavista muodoista:
  • kaupunki, osavaltion koodi, maa
  • täydellinen osoite ja postinumero
  • leveys- ja pituusaste DDD-muodossa.
Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden määritykset täältä.
  • Koivumäki, Jyväskylä, Suomi
  • Koivukuja 12, 12345 Jyväskylä
  • 41.40338, 2.17403

Tracking template (päivitetyt URL-osoitteet) Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Custom parameter (päivitetyt URL-osoitteet) Käytä enintään kolmea avain/arvo-paria, jotka täyttyvät klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain/arvo-parien erotteluun puolipisteitä. {_ptype}=condo;{_type}=sale
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://example.com/realestate
Final mobile URL

Tämä on tuotteesi mobiilikäyttöön optimoitu laskeutumissivu, jos sinulla on erilliset URL-osoitteet mobiiliverkko- ja tietokoneliikennettä varten.

Jos käytät URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei sen käyttö aiheuta ongelmia, jos päätät käyttää sen lisäksi final_mobile_url-määritettä.

http://www.m.example.com/asp/sp.asp?id=1030
Similar Listing IDs Merkkijonoluettelo Listing ID ‑tunnuksista, jotka voivat näkyä tämän kohteen kanssa. mtv_12345,mtv_12350,mtv_12355

* Pakollinen

** Pakollinen, jos "Final URL" ei ole käytössä

Vähittäiskauppa

Tarvitset Google Kauppiaskeskus ‑tilin, jotta voit luoda tuotesyötteitä vähittäiskauppaasi varten.

Huom. Google Kauppiaskeskuksen avulla ei voi luoda dynaamisia uudelleenmarkkinointikampanjoita maissa, joissa Shopping-mainokset eivät ole käytettävissä. Käytä sen sijaan bisnesdatasyötteitä ja valitse liiketoimintatyypiksi "Oma".
Matkailu
Määrite Määritys Esimerkkiarvot Voi näkyä mainoksessa
Destination ID* (vastaa kohdeobjektin id-parametria) Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava Google-tagin arvoja. PAR
Origin ID (vastaa origin-tapahtumaparametria) Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. ID-jonon (esim. Destination ID + Origin ID tai pelkkä Origin ID) on oltava yksilöllinen. LON
Title* Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Varaa junalippu Sallittu
Final URL (päivitetyt URL-osoitteet) Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://www.example.com/travel

Image URL

(erittäin suositeltava)

PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG- tai GIF-tiedostoa käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/image.png Sallittu
Destination name Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Pariisi Sallittu
Origin name Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Lontoo Sallittu

Price

(erittäin suositeltava)

Numero, jonka perässä on ISO 4217 ‑standardin mukainen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. 100.00 EUR Sallittu
Sale price Numero, jonka perässä on ISO 4217 ‑standardin mukainen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. Sale price ‑arvojen on oltava Price-arvoja pienempiä. 80.00 EUR Sallittu
Formatted price Mitkä tahansa merkit. Jos syöte sisältää tämän määritteen, sitä käytetään mainoksessa Price-määritteen sijaan. Saat parempia tuloksia, kun käytät määritettä yhdessä Price-määritteen kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein.
  • Alkaen 100 €
  • 80–100 €
Sallittu
Formatted sale price Mitkä tahansa merkit. Jos syötteessä on tämä määrite, sitä käytetään mainoksessa Sale price ‑määritteen sijaan. Saat parempia tuloksia, kun käytät määritettä yhdessä Sale price ‑määritteen kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein.
  • Alehinta 80 €
  • 60–80 €
Sallittu
Category Teksti Express
Contextual keywords Teksti. Erota avainsanat toisistaan puolipisteillä. Jyväskylän junat; Jyväskylän matkustajaliikenne
Destination address Käytä jotakin seuraavista muodoista:
  • kaupunki, osavaltion koodi, maa
  • täydellinen osoite ja postinumero
  • leveys- ja pituusaste DDD-muodossa.
Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden määritykset täältä.
  • Koivumäki, Jyväskylä, Suomi
  • Koivukuja 12, 12345 Jyväskylä
  • 41.40338, 2.17403

Tracking template (päivitetyt URL-osoitteet) Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Custom parameter (päivitetyt URL-osoitteet) Käytä enintään kolmea avain/arvo-paria, jotka täyttyvät klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain/arvo-parien erotteluun puolipisteitä. {_dest}= LON;{_type}=international
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://example.com/travel
Final mobile URL

Tämä on tuotteesi mobiilikäyttöön optimoitu laskeutumissivu, jos sinulla on erilliset URL-osoitteet mobiiliverkko- ja tietokoneliikennettä varten.

Jos käytät URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei sen käyttö aiheuta ongelmia, jos päätät käyttää sen lisäksi final_mobile_url-määritettä.

http://www.m.example.com/asp/sp.asp?id=1030
Similar Destination IDs Merkkijonoluettelo suositelluista Destination ID ‑tunnuksista, jotka voivat näkyä tämän kohteen kanssa. PAR,LON
Android app link

Lisää täsmälinkin Androidille muodossa *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Kentän kuvaus:

• package_id: sovellustunnus sellaisena kuin se näkyy Android Play Kaupassa
  • scheme: sovellukselle välitettävä skeema (voi olla http, https tai oma malli)
  • host_path: määrittää sovelluksen tietyn sisällön sijainnin
http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS app link

Lisää täsmälinkin iOS:lle muodossa *{scheme}://{host}/{path}*.

Kentän kuvaus:

• scheme: kertoo iOS:lle, mikä sovellus avataan
  • host: isäntä, joka avataan sovelluksessa
  • path: lisätietoja sovelluksessa avattavan sisällön sijainnista. Jos syötteessä on tämä määrite, siihen on lisättävä myös iOS app store ID.
exampleApp://content/page
iOS app store ID Tämän avulla tarkistetaan ennen täsmälinkin käyttöä, onko sovellus asennettu käyttäjän laitteelle. Määritettä kannattaa käyttää, jos iOS-mobiilisovelluksesi laskeutumissivukokemus on parempi kuin verkkosivustosi laskeutumissivukokemus etkä tue iOS-täsmälinkityksen universaaleja linkkejä. Arvo on kokonaisluku. Jos syötteessä on tämä määrite, siinä on oltava myös iOS app link. 12345678

* Pakollinen

** Pakollinen, jos "Final URL" ei ole käytössä

Oma

Käytä omaa syötettä vain, jos muut liiketoimintatyypit eivät sovi tuotteisiisi tai palveluihisi.

Määrite Määritys Esimerkkiarvot Voi näkyä mainoksessa
ID* (vastaa kohdeobjektin id-parametria) Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. Tunnusten on oltava yksilöllisiä ja vastattava Google-tagin arvoja. Sedan
ID2 (vastaa location_id-tapahtumaparametria) Mikä tahansa kirjain- ja numerojono. ID-yhdistelmän (esimerkiksi ID + ID2 tai pelkkä ID) on oltava ainutkertainen. Punainen
Item title* Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Keskikokoinen sedan Sallittu
Final URL (päivitetyt URL-osoitteet) Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://www.example.com/cars

Image URL

(erittäin suositeltava)

PNG (suositus), JPG tai GIF. JPG- tai GIF-tiedostoa käytettäessä on tallennettava RGB-värikoodi ja ICC-profiili. Suositus: 300 pikseliä × 300 pikseliä ja 72 dpi. Enintään 11,4 Mt ja 6 miljoonaa pikseliä. http://www.example.com/image.png Sallittu
Item subtitle Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Myytävänä Koivumäellä Sallittu

Item description

(erittäin suositeltava)

Enintään 25 merkkiä (12 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä) Myydyin keskikokoinen auto Sallittu
Item category Teksti Sedanit

Price

(erittäin suositeltava)

Numero, jonka perässä on ISO 4217 ‑standardin mukainen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. 20,000.00 USD Sallittu
Sale price Numero, jonka perässä on ISO 4217 ‑standardin mukainen valuuttakoodi. Käytä desimaalierottimena pistettä. Sale price ‑arvojen on oltava Price-arvoja pienempiä. 15,000.00 USD Sallittu
Formatted price Mitkä tahansa merkit. Jos syöte sisältää tämän määritteen, sitä käytetään mainoksessa Price-määritteen sijaan. Saat parempia tuloksia, kun käytät määritettä yhdessä Price-määritteen kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein.
  • Alkaen 20 000 €
  • 20 000 €
  • 15 000–20 000 €
Sallittu
Formatted sale price Mitkä tahansa merkit. Jos syötteessä on tämä määrite, sitä käytetään mainoksessa Sale price ‑määritteen sijaan. Saat parempia tuloksia, kun käytät määritettä yhdessä Sale price ‑määritteen kanssa. Ei suositella käytettäväksi, jos hinnat muuttuvat usein.
  • Alehinta 15 000 €
  • 15 000 €
  • 12 000–15 000 €
Sallittu
Contextual keywords Teksti. Erota avainsanat toisistaan puolipisteillä. Porrasperäiset; 4-oviset sedanit
Item address Käytä jotakin seuraavista muodoista:
  • kaupunki, osavaltion koodi, maa
  • täydellinen osoite ja postinumero
  • leveys- ja pituusaste DDD-muodossa.
Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden määritykset täältä.
  • Koivumäki, Jyväskylä, Suomi
  • Koivukuja 12, 12345 Jyväskylä
  • 41.40338, 2.17403

Tracking template (päivitetyt URL-osoitteet) Voit käyttää kohteen URL-osoitteessa mitä tahansa ValueTrack-parametreja, omia parametreja tai seurannan uudelleenohjausosoitteita. {lpurl}?usertype={_user}&ad={_adformatid}&src=google or http://redirect.com?url={lpurl}
Custom parameter (päivitetyt URL-osoitteet) Käytä enintään kolmea avain/arvo-paria, jotka täyttyvät klikattavaan URL-osoitteeseen automaattisesti. Parin kumpikin osa voi sisältää enintään 16 merkkiä tai 200 tavua. Käytä avain/arvo-parien erotteluun puolipisteitä. {_model}=CarModel;{_type}=sedan
Destination URL** Sama verkkotunnus kuin verkkosivustollasi. Alussa etuliite http:// tai https:// http://example.com/cars
Final mobile URL

Tämä on tuotteesi mobiilikäyttöön optimoitu laskeutumissivu, jos sinulla on erilliset URL-osoitteet mobiiliverkko- ja tietokoneliikennettä varten.

Jos käytät URL-osoitteissasi ValueTrack-parametria "ifmobile", varmista, ettei sen käyttö aiheuta ongelmia, jos päätät käyttää sen lisäksi final_mobile_url-määritettä.

http://www.m.example.com/asp/sp.asp?id=1030
Similar IDs Merkkijonolista suositelluista tunnuksista, jotka voivat näkyä yhdessä tämän kohteen kanssa.

Sedan,Punainen

Android app link

Lisää täsmälinkin Androidille muodossa *android-app://{package_id}/{scheme}/{host_path}*.

Kentän kuvaus:

• package_id: sovellustunnus sellaisena kuin se näkyy Android Play Kaupassa
  • scheme: sovellukselle välitettävä skeema (voi olla http, https tai oma malli)
  • host_path: määrittää sovelluksen tietyn sisällön sijainnin
http://example.com/gizmos?1234 → android-app://com.example.android/http/example.com/gizmos?1234
iOS app link

Lisää täsmälinkin iOS:lle muodossa *{scheme}://{host}/{path}*.

Kentän kuvaus:

• scheme: kertoo iOS:lle, mikä sovellus avataan
  • host: isäntä, joka avataan sovelluksessa
  • path: lisätietoja sovelluksessa avattavan sisällön sijainnista. Jos syötteessä on tämä määrite, siihen on lisättävä myös iOS app store ID.
exampleApp://content/page
iOS app store ID Tämän avulla tarkistetaan ennen täsmälinkin käyttöä, onko sovellus asennettu käyttäjän laitteelle. Määritettä kannattaa käyttää, jos iOS-mobiilisovelluksesi laskeutumissivukokemus on parempi kuin verkkosivustosi laskeutumissivukokemus etkä tue iOS-täsmälinkityksen universaaleja linkkejä. Arvo on kokonaisluku. Jos syötteessä on tämä määrite, siinä on oltava myös iOS app link. 12345678

* Pakollinen

** Pakollinen, jos "Final URL" ei ole käytössä

Uuden syötteen luominen ja lataaminen

Aloita luomalla syöte offline-tilassa .csv-, .tsv-, .xls- tai xlsx-tiedostona. Lataa sitten tiedosto tilisi Bisnesdata-kohtaan. Jos olet vähittäiskauppias, lataa tuotesyöte Google Kauppiaskeskuksen kautta.

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Työkalut-kuvaketta Tools Icon.
  2. Klikkaa Bisnesdata.
  3. Klikkaa ylhäältä Datasyötteet.
  4. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Dynaamisten mainosten syöte sekä oikea liiketoimintatyyppi.
  5. Klikkaa Valitse tiedosto tietokoneeltasi ja liitä syötetiedosto.
  6. Klikkaa Käytä.
Huom. Kun olet ladannut syötteen, tarkista se mahdollisten virheiden varalta. Kuva- ja osoitevirheet saattavat näkyä vasta 3–4 tunnin kuluttua.

Voit noutaa, lisätä, päivittää ja poistaa syötekohteita myös Google Ads APIn (AdWords APIn) avulla.

Älä käytä syötteessä pelkkiä isoja kirjaimia, koska tämä johtaa mainosten hylkäämiseen. Esimerkiksi "Uusi Kello" on sallittu mutta "UUSI KELLO" ei.

Syötteessä, tagissa ja kampanjassa ei saa käyttää eikä niiden avulla saa kerätä henkilökohtaisia tai arkaluontoisia tietoja sivuston kävijöistä tai sovelluksen käyttäjistä. Lue lisää Googlen personoitua mainontaa koskevista käytännöistä.

Uudet ja päivitetyt syötekohteet käyvät läpi hyväksyntäprosessin. Näin varmistetaan, että ne ovat käyttäjille sopivia mainostuskäytännöissämme kuvatulla tavalla. Syötekohteita ei tarkisteta, ennen kuin kampanjasi ja mainoksesi on otettu käyttöön, eikä syötekohteita käytetä mainoksissasi, ennen kuin kohteet on hyväksytty. Useimmat syötekohteet tarkastetaan kolmen arkipäivän kuluessa.

Syöteongelmien ratkaiseminen

Jos syötekohde ei ole käytettävissä tai sen määritykset eivät ole vaatimusten mukaisia, sitä ei käytetä mainoksissa. Voit saada virheilmoituksen heti syötteen lataamisen jälkeen. Jos näin ei käy, tarkista tilanne 3–4 tuntia syötteen käsittelyn jälkeen.

Aloita syötekohteiden ongelmien ratkaiseminen tarkistamalla liiketoimintatyyppisi mukaiset määritykset (edellä). Voit muokata kohteita suoraan tilisi Bisnesdata-osiosta. Vaihtoehtoisesti voit tehdä muutokset offline-tilassa ja ladata sitten syötteen uudelleen Bisnesdata-osioon.

Syötekohteet, joiden tila on "Odottaa tarkastusta"

Jos syötekohteen tila on syötteen lataamisen jälkeen "Odottaa tarkastusta", se voi johtua seuraavista syistä:

• Kampanja ei ole aktiivinen: Tee dynaamisessa markkinointikampanjassasi seuraavat asiat, jotta datasyötteen käytäntöjenmukaisuuden tarkastus voi alkaa:
    • Varmista, että tilisi on aktiivinen ja laskutustiedot ovat ajan tasalla.
    • Luo vähintään yksi aktiivinen mainosryhmä.
    • Varmista, että Responsiiviset mainokset on otettu käyttöön.
    • Linkitä kampanjaan aktiivinen syöte.
  • Syöte on uusi: Käytäntötarkastukseen voi mennä neljä arkipäivää (tai kauemmin sivuston liikenteestä riippuen).
  • Syötekohteet eivät saa riittävästi tagiosumia: Varmista, että tagi on otettu käyttöön oikein. Lue lisää Google-tagin tarkistamisesta ja ilmoituksista.
    Hyvä huomata
    • Tuotteet, joiden sivuilla Google-tagi havaitsee paljon liikennettä, tarkastetaan ensin. Jos tuotetta katsellaan vain vähän, sen tarkastamiseen voi mennä kauemmin.
    • Tuotteita, joiden sivuilla ei ole koskaan käyty, ei tarkasteta.
Syötteen lataamisen jälkeen ilmenevät virheet
Virheilmoitus Ongelma Ratkaisu
Puuttuvat pakolliset määritteet Syötteestä puuttuu pakollisia määritteitä (sarakkeita). Lisää kaikki vaaditut määritteet (sarakkeet).
Virheelliset määritteet Syöte sisältää tarpeettomia määritteitä (sarakkeita), jotka eivät vastaa tietoja. Poista tarpeettomat määritteet (sarakkeet).
Virheellinen hintamuoto Hinta ei sisällä ISO 4217 ‑standardin mukaista aakkosellista valuuttakoodia. Lisää hintaan ISO 4217 ‑standardin mukainen aakkosellinen valuuttakoodi.
Virheellinen URL-osoite URL-osoite ei ala etuliitteellä http:// tai https:// Lisää http:// tai https:// URL-osoitteen alkuun.
Virheelliset asiayhteyteen liittyvät avainsanat Asiayhteyteen liittyviä avainsanoja ei ole eroteltu puolipisteillä. Erottele asiayhteyteen liittyvät avainsanat puolipisteillä.
Syötteen käsittelyn jälkeen ilmenevät virheet
Virheilmoitus Ongelma Ratkaisu
Kuva ei ole käytettävissä Emme voi käyttää kuvaa. Kuvan käyttö voi esimerkiksi olla estetty palvelimessa tai aikaraja saattaa ylittyä. Sijoita kuva paikkaan, jossa se on käytettävissä.
Virheellinen kuvamuoto Kuvaa ei ole tallennettu vakiotiedostotyyppinä tai vakiotiedostomuodossa. Muunna kuva .PNG-, .JPG-, .JPEG- tai .GIF-muotoon ja tallenna se RGB-värikoodilla, johon on liitetty IIC-profiili.
Virheellinen kuvakoko Kuva on liian suuri. Pienennä kuvaa seuraavasti:
  • Suositeltu kuvakoko: 300 × 300 pikseliä
  • Suositeltu resoluutio: 72 dpi
  • Tiedoston enimmäiskoko: 11,4 Mt
  • Pikselien enimmäismäärä: 6 miljoonaa
Virheellinen osoitteen muoto Osoitetta ei ole muotoiltu oikein. Käytä jotakin seuraavista muodoista:
  • kaupunki, osavaltion koodi, maa
  • täydellinen osoite ja postinumero
  • leveys- ja pituusaste DDD-muodossa.
Erota osoitteen osat toisistaan pilkuilla. Katso kaupunkien, alueiden ja maiden määritykset täältä.
Kuvaa ei ladattu SSL-virheen vuoksi Verkkosivustosi SSL-varmenteen ongelmat estävät järjestelmää lataamasta kuvaa. Tarkista SSL-varmenne käyttämällä jotakin verkkotyökalua tai siirry käyttämään URL-osoitteita, jotka eivät käytä verkkosivustosi SSL-varmennetta.