Uiteindelijke URL: definitie

Het URL-adres van de websitepagina waarop mensen terechtkomen nadat ze op uw advertentie hebben geklikt. We spreken ook wel van de landingspagina.

Destination URL example
  • Voor elke advertentie die u maakt, geeft u een uiteindelijke URL op om de landingspagina aan te geven waar gebruikers naartoe worden geleid wanneer ze op uw advertentie klikken.
  • Volgens het beleid van Google moeten uw landingspagina en zichtbare URL (de webpagina die in uw advertentie wordt weergegeven) zich in hetzelfde domein bevinden.
  • Als u voor mobiele gebruikers afzonderlijke landingspagina's gebruikt (zoals AMP-pagina's), geeft u deze op in het veld voor de uiteindelijke URL voor mobiel (in het gedeelte Opties voor advertentie-URL's).
  • Als u trackinggegevens gebruikt, geeft u deze op in het veld Trackingtemplate. U mag in de uiteindelijke URL geen omleidingen tussen verschillende domeinen gebruiken.
  • Het achtervoegsel voor de uiteindelijke URL wordt toegevoegd aan het eind van de uiteindelijke URL.