Om Google Ads Editor

Loginprocessen i Google Ads Editor bliver snart ændret. Klik her for at finde ud af, hvad du skal gøre for at være på forkant med ændringerne.
  • Google Ads Editor er et program til styring af dine Google Ads-kampagner, du kan downloade gratis.
  • Den grundlæggende proces er enkel: Download en eller flere konti, foretag ændringer offline, og upload ændringerne til Google Ads.
  • Med Google Ads Editor kan du spare tid, og du får også nemmere ved at foretage masseændringer.

Dette kan du gøre med Google Ads Editor

Alle annoncører kan bruge Google Ads Editor, uanset hvor stor deres konto er, men programmet er især velegnet til konti med flere kampagner og lange lister med søgeord eller annoncer. Du kan f.eks. gøre følgende:

• Bruge masseredigeringsværktøjer til at foretage flere ændringer hurtigt.
  • Eksportere og importere filer for at dele forslag eller foretage ændringer på en konto.
  • Se statistik for alle kampagner eller en undergruppe af kampagner.
  • Administrere, redigere og få vist flere konti samtidigt.
  • Søge efter og erstatte tekst på tværs af annoncegrupper eller kampagner.
  • Kopiere elementer til eller flytte elementer på tværs af annoncegrupper og kampagner.
  • Fortryde og annullere fortrydelse af flere ændringer, mens du redigerer dine kampagner.
  • Foretage ændringer i et udkast, inden du uploader dem til din konto.
  • Blive ved med at arbejde, selv når du er offline.

Brug af Google Ads Editor sammen med Google Ads

Når du begynder at bruge Google Ads Editor, kan du stadig logge ind og foretage ændringer på din Google Ads-konto på https://ads.google.com. Du skal bare downloade dine seneste ændringer for at sikre, at Google Ads Editor har den mest opdaterede version af din konto.