Crear una campanya estàndard de compres

Nota: a mesura que Google millora el procés d'incorporació d'usuaris nous, és possible que el flux de treball dels usuaris nous de Google Ads canviï. El contingut següent està destinat als usuaris de Google Ads que ja han creat un compte de Google Ads i que hi han iniciat la sessió. Aquesta pàgina s'actualitzarà amb més informació el 2023.

Les campanyes de compres us permeten promocionar els vostres productes proporcionant als usuaris informació detallada sobre què veneu fins i tot abans que facin clic en un anunci. Amb les eines de creació d'informes dissenyades per al comerç al detall, podreu fer un seguiment del rendiment dels productes al llarg del temps.

Aquest article explica com podeu configurar una campanya de compres a Google Ads.

Abans de començar

Google Ads logo Registrar-se a Google Ads

Sembla que encara no teniu cap compte. Podeu registrar-vos pel vostre compte a continuació o obtenir assistència personalitzada gratuïta amb un expert en Google Ads.

Comença ara

Si no esteu familiaritzat amb les campanyes de compres, obteniu més informació sobre les campanyes i els anuncis de compres.

Abans de crear una campanya de compres, comproveu que compliu els requisits per fer-ho.

Instruccions

Aquí teniu les instruccions pas a pas per crear una campanya de compres:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic al botó de més i, tot seguit, a Campanya nova.
  2. Trieu "Vendes", "Contactes", "Trànsit al lloc web", "Promocions i visites a botigues locals" o "Crea una campanya sense un objectiu concret" com a objectiu general de la campanya.
    • En funció de l'objectiu, podeu triar "Afegeix un objectiu" o fer servir l'objectiu predeterminat del compte.
  3. Seleccioneu Compres com a tipus de campanya.
    • Podeu crear una campanya Màxim rendiment o continuar amb la campanya de compres.
  4. Seleccioneu el compte de Merchant Center que contingui els productes que voleu anunciar. Si no visualitzeu cap compte aquí, primer haureu d'enllaçar els comptes de Merchant Center i de Google Ads. No podreu canviar el comerciant un cop hàgiu creat la campanya.
  5. (Opcional) Seleccioneu els feeds que continguin els productes que voleu anunciar en aquesta campanya:
    • Seleccioneu els feeds per etiqueta de feed: l'etiqueta de feed que seleccioneu per a aquesta campanya determina quins feeds del compte de Merchant Center seleccionat es poden anunciar en aquesta campanya. Podeu editar les etiquetes de feed a Merchant Center.
    • Seleccioneu els feeds per país de venda: seleccioneu el país on vendreu i enviareu els vostres productes. Els anuncis només es mostraran als usuaris del país que seleccioneu. Per anunciar-vos, cal que comproveu que les dades de producte del compte de Merchant Center que hàgiu definit estiguin disponibles per al país seleccionat. Si no hi ha dades de producte disponibles, no hi haurà cap producte per anunciar a la campanya fins que n'hi afegiu algun.
  6. Seleccioneu Campanya estàndard de compres com a subtipus de campanya.
  7. Trieu les preferències de publicitat que vulgueu:

• Nom de la campanya. Escriviu un nom per a la campanya; us servirà per poder-la trobar més endavant. Podeu canviar-lo després de crear la campanya.
    • Opcions de configuració addicionals. Amplieu el menú desplegable per editar les opcions de configuració següents:
      • Filtre d'inventari. Només caldrà que modifiqueu aquesta opció de configuració si voleu limitar el nombre de productes que voleu utilitzar a la campanya. Per fer-ho, trieu els criteris necessaris per poder anunciar un producte. Només s'afegiran a la campanya els productes que compleixin tots els requisits que hàgiu seleccionat. Podeu canviar aquesta opció de configuració després de crear la campanya.
      • Productes locals. Activeu anuncis per als productes que veneu en botigues locals. Si veneu productes locals en botigues físiques, podeu utilitzar els anuncis d'inventari local per promocionar-los. Abans d'incloure un producte local, assegureu-vos que en teniu les dades al compte de Merchant Center seleccionat.
      • Opcions d'URL de la campanya. Podeu configurar una plantilla de seguiment i afegir un sufix d'URL final. Afegiu paràmetres personalitzats a la plantilla de seguiment i a l'URL final.
    • Ofertes. Seleccioneu el tipus d'oferta que vulgueu utilitzar a la campanya. Podeu canviar aquesta opció de configuració després de crear la campanya.
    • Pressupost diari. Seleccioneu l'import que voleu invertir en aquesta campanya.
    • Prioritat de campanya. Només cal que ajusteu aquesta opció de configuració si anuncieu el mateix producte en diverses campanyes d'un mateix país de venda o d'una mateixa etiqueta de feed. La prioritat de campanya determina el pressupost que s'utilitzarà quan els productes se superposin a les vostres campanyes.
    • Xarxes. De manera predeterminada, les campanyes de compres mostren anuncis en diversos llocs. L'opció de configuració predeterminada us pot ajudar a generar trànsit cap als vostres productes i a augmentar les conversions. Si voleu limitar els llocs on es poden mostrar els vostres anuncis, desmarqueu la casella de les xarxes que vulgueu excloure.
      • Xarxa de Cerca de Google
      • Partners de cerca de Google
    • Dispositius. De manera predeterminada, els anuncis es poden mostrar en qualsevol dispositiu, com ara ordinadors i dispositius mòbils. Podeu canviar aquesta opció de configuració després de crear la campanya.
    • Ubicacions. Utilitzeu aquesta opció de configuració per establir que els vostres anuncis es mostrin en ubicacions específiques. Podeu canviar aquesta opció de configuració després de crear la campanya.
    • Anuncis d'inventari local. Només caldrà que modifiqueu aquesta opció de configuració si voleu que la vostra campanya de compres contingui productes que es venen en botigues locals. Per anunciar productes locals, caldrà que envieu dades de productes locals a Merchant Center. A continuació, marqueu la casella "Activa els anuncis de productes venuts en botigues locals".
  8. Feu clic a Desa i continua.
  9. Introduïu unes quantes dades per crear el vostre primer anunci. El grup d'anuncis inclourà anuncis de productes individuals que es creen automàticament mitjançant la informació del vostre compte de Merchant Center.
    • Nom del grup d'anuncis. Escriviu un nom per al grup d'anuncis. Us servirà per cercar el grup d'anuncis més endavant. Podeu canviar-lo després de crear la campanya.
    • Oferta. Introduïu l'oferta per al grup d'anuncis. Un cop hàgiu creat el grup d'anuncis, aquesta oferta s'aplicarà al primer grup de productes del grup d'anuncis: "Tots els productes". Podeu canviar l'oferta del grup de productes després de crear la campanya.
  10. Feu clic a Desa.
  11. Se us dirigirà a la pàgina de grups de productes, en què veureu el grup de productes "Tots els productes", que conté tots els productes de la campanya. Des d'aquesta pàgina podeu gestionar les campanyes i crear més grups de productes mitjançant subdivisions per fer ofertes més específiques.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Assolir els objectius de màrqueting amb Google Ads

Google Ads us pot ajudar a aprofitar al màxim les vostres iniciatives de màrqueting en línia amb eines creades per ajudar-vos tenir èxit. Obteniu més informació sobre els casos d'èxit a fi de veure què han aconseguit altres usuaris amb l'ajuda de les campanyes adequades per assolir els seus objectius.

Comenceu

o truqueu al 1-855-500-2754 per començar.