Suositukset

Suositukset on Google Ads ‑tililläsi oleva osio, jonka tarkoitus on auttaa sinua parantamaan kampanjoitasi.

Kukin suositus sisältää räätälöityjä ehdotuksia, joiden avulla voit parantaa kampanjoidesi tuloksia. Suositusten avulla saat tietoa uusista hyödyllisistä ominaisuuksista ja voit parantaa hintatarjouksiasi, avainsanojasi ja mainoksiasi, jotta budjettisi riittää pidemmälle. Näin voit tehostaa kampanjoitasi ja saada entistä parempia tuloksia.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten suositukset toimivat. Jos haluat aloittaa suositusten käytön ja parantaa niiden avulla tilisi tuloksia, lue lisää saatavilla olevista suositustyypeistä.

Näin suositukset toimivat

Suositukset‑sivu perustuu tilisi tuloshistoriaan, kampanja‑asetuksiisi ja Google‑trendeihin. Niiden avulla sivulle luodaan automaattisesti suosituksia, joiden avulla voit parantaa kampanjoidesi tuloksia. Lue lisää suositustyypeistä.

Jos mainoksesi ovat alkaneet näkyä vasta äskettäin, et välttämättä näe yhtään suositusta. Tarkista tilanne pian uudelleen, sillä Google Ads etsii sinulle sopivia suosituksia säännöllisesti ja julkaisee myös uusia suositustyyppejä.

Mitä voit tehdä Suositukset‑sivun avulla?

Jos sinulla on tilihistoriaa, Suositukset‑sivusta voi olla sinulle seuraavanlaisia hyötyjä:

• Voit saada aiempaan dataan perustuvia tulosarvioita: Suositukset‑sivu ei pysty ennustamaan mainostesi menestystä, mutta sillä on käytettävissä runsaasti aiempaa dataa esimerkiksi kampanjoidesi tuloksista ja Googlessa käytettävistä hakutermeistä. Tämän datan perusteella saat käsityksen siitä, miten kukin suositus voi parantaa tuloksiasi.
  • Voit tehdä parannuksia nopeasti: Suositukset-sivu etsii sinulle ehdotuksia, joten voit keskittyä päätöksentekoon asioiden tutkimisen sijaan.
  • Voit pitää kampanjasi ajan tasalla: Oletko käyttänyt samoja avainsanoja jo jonkin aikaa? Milloin viimeksi muutit hintatarjouksiasi? Suositukset-sivun avulla pystyt pitämään tilisi ajan tasalla.