Kaikki konversiot ‑sarake

Jokaisella seuraamallasi konversiotapahtumalla on luultavasti hieman erilainen arvo liiketoiminnallesi. Jotkin voivat olla päätavoitteitasi, kun taas toisia voi olla hyödyllistä seurata mutta et halua muokata hintatarjouksiasi niiden saavuttamiseksi. Saat kuitenkin kattavamman kuvan yrityksesi tilanteesta, kun tutkit kaikkia konversioita yhdessä.

Kaikki konversiot ‑sarakkeesta näet kaikki Google Ads ‑kampanjoidesi avulla saadut konversiot. Sarake sisältää myös ne konversiotapahtumat, jotka olet jättänyt pois Konversiot-sarakkeesta.

Hyödyt

Kaikki konversiot ‑sarakkeen avulla voit selvittää kätevästi, mitkä kampanjat, mainokset ja avainsanat johtavat arvokkaisiin tapahtumiin, ilman että sisällytät näitä tapahtumia Konversiot-sarakkeeseen, jota käytetään Smart Biddingissä. Voit lisätä Kaikki konversiot ‑sarakkeen mihin tahansa raporttiin ja ryhmitellä konversiot useiden eri ulottuvuuksien mukaan. Tämä auttaa arvioimaan, kuinka hyvin tavoitteesi toteutuvat Google Adsin avulla.

• Ryhmittelemällä Kaikki konversiot ‑sarakkeen konversiotapahtuman mukaan voit nähdä kuhunkin tapahtumaan liittyvien konversioiden kokonaismäärän riippumatta siitä, sisältyykö kyseinen tapahtuma Konversiot-sarakkeeseen.
  • Ryhmittele Kaikki konversiot ‑sarake laitetyypin mukaan optimoidaksesi mobiilihintatarjoukset.
  • Ryhmittelemällä Kaikki konversiot ‑sarakkeen konversion lähteen mukaan voit nähdä, mistä lähteistä konversiot ovat peräisin. Näin voit esimerkiksi selvittää, kuinka monta toimipistekäynti‑konversiota olet saanut. Tämä voi auttaa tekemään parempia päätöksiä resurssien jakamisesta verkko- ja offline-budjettien kesken.

Vaatimukset

Jos haluat aloittaa Kaikki konversiot ‑sarakkeen käytön, sinulla on oltava käytössä konversioseuranta eli tilanteesta riippuen verkkosivuston, puheluiden, toimipistekäyntien tai sovelluksensisäisten konversioiden seuranta.

Löydät Kaikki konversiot ‑sarakkeen, kun kirjaudut Google Ads ‑tilillesi ja seuraat näitä ohjeita:

• Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta mitä tahansa linkkiä (esim. Kampanjat) ja etsi Kaikki konv. ‑sarake. Voit valita sarakkeen klikkaamalla tilastotaulukon yläpuolelta Sarakkeet-kuvaketta Kuva Google Ads ‐sarakekuvakkeesta.

Jos Kaikki konv. ‑saraketta ei löydy, se ei välttämättä näy raportissa oletusarvoisesti. Lue lisätietoja siitä, miten voit lisätä sarakkeita raporttiin.

Saat Kaikki konversiot ‑sarakkeesta parhaan mahdollisen hyödyn ja näet tärkeitä liiketoimintaa koskevia havaintoja, kun tilillesi on kertynyt riittävästi konversioita.

View-through-konversiot eivät sisälly Konversiot-sarakkeeseen vaan ainoastaan View-through-konversiot‑ ja Kaikki konversiot ‑sarakkeisiin.

Näin se toimii

Kaikki konversiot ‑sarake sisältää datan Konversiot-sarakkeestasi sekä konversiotapahtumat, joita et ole sisällyttänyt Konversiot-sarakkeeseen. Lisäksi se sisältää esimerkiksi toimipistekäynnit ja tietyt puhelut. Nämä lisäkonversiot antavat sinulle tarkemman käsityksen siitä, miten käyttäjät ovat tekemisissä yrityksesi kanssa. Näin voit myös arvioida paremmin mainontasi tehokkuutta.

Mitä Kaikki konversiot sisältää?

Alta saat lisätietoja näistä erityisistä konversiolähteistä, joiden avulla voit tehdä perusteltuja päätöksiä verkkomainontaan sijoittamisesta.

Ensisijaiset ja toissijaiset konversiot

Kun otat konversioseurannan käyttöön, valitset ensisijaisia ja toissijaisia konversiotapahtumia, jotka tukevat tiettyä tavoitetta:

• Ensisijaiset tapahtumat: Nämä konversiotapahtumat näkyvät raporttien Konversiot-sarakkeessa ja niitä käytetään hintatarjousten tekemiseen, kunhan kyseiset tapahtumat sisältävää vakiotavoitetta käytetään hintatarjousten tekemiseen.
  • Toissijaiset tapahtumat: Nämä konversiotapahtumat on tarkoitettu vain havainnointiin. Ne näkyvät raporttien Kaikki konversiot ‐sarakkeessa, mutta niitä ei käytetä hintatarjousten tekemiseen, vaikka kyseiset tapahtumat sisältävää tavoitetta käytettäisiin hintatarjousten tekemiseen. Ainoan poikkeuksen muodostavat toissijaiset tapahtumat, jotka sisältyvät omaan tavoitteeseen, jolloin tapahtumaa käytetään hintatarjousten tekemiseen. Huomaa kuitenkin, että toimipistemyynnin suoria konversiotapahtumia ei voi käyttää hintatarjousten tekemiseen, vaikka ne sisältyisivät omaan tavoitteeseen.

Lue lisää ensisijaisista ja toissijaisista konversiotapahtumista.

Puhelut tabletti- ja tietokonekäyttäjiltä

Jos käytät puheluelementtejä tai "vain soitto" ‑mainoksia Google-soitonsiirtonumeroiden kanssa, voit laskea puhelut konversioiksi seuraavasti:

• Mobiilihakumainoksista tulevien puhelujen tuottamat konversiot lasketaan tavallisiksi konversioiksi ja sisällytetään Konversiot-sarakkeeseen.
  • Puhelut, jotka soitetaan sen jälkeen kun mainos on näkynyt tabletilla tai tietokoneella, sisällytetään Kaikki konversiot ‑sarakkeeseen.
Google-soitonsiirtonumerot ovat tällä hetkellä käytettävissä näissä maissa.

Tiesitkö tätä?

Monet ihmiset hakevat tietoa ja tekevät ostoksia soittamalla. 70 prosenttia mobiilihakuja tekevistä käyttäjistä ottaa yritykseen yhteyttä suoraan hakutuloksista Soita klikkaamalla ‑toiminnolla. Kuluttajat soittavatkin yli 40 miljoonaa puhelua joka kuukausi suoraan Google-mainoksista.

Toimipistekäynnit

Toimipistekäynti‑konversiot ovat ehdot täyttävien mainostajien käytettävissä tietyissä maissa. Jos olet kiinnostunut käyttämään tätä ominaisuutta, lue artikkeli Toimipistekäynti‑konversiot tai ota yhteyttä Google Ads ‑tilisi edustajaan.

Floodlight-konversiot

Jos käytät Google Ads ‑kampanjoissasi Search Ads 360 ‑hintatarjousstrategiaa ja Auction-time-hintatarjouksia, Konversiot- ja Kaikki konversiot ‑sarakkeet sisältävät oletuksena myös Floodlight-konversiot. Lue lisää Floodlight-konversioiden jakamisesta.

Kuinka saraketta käytetään

Kaikki konversiot ‑saraketta kannattaa käyttää hintatarjousten tukena. Jos olet päättänyt jättää tietyt konversiotapahtumat pois Konversiot-sarakkeesta, muista, että Kaikki konversiot ‑sarake sisältää myös nämä lisäkonversiot.

Datan lajitteleminen

Kaikki konversiot -sarakkeen avulla näet mobiililaitteiden, tietokoneiden ja tablettien suhteellisen osuuden kaikista yhteenlasketuista konversioista.

Jos haluat nähdä konversiot eriteltyinä sen mukaan, millä laitteella mainosta on klikattu, valitse raportin ryhmittelyn perusteeksi Laite.

Huomaathan, että kun ryhmittelet tietoja laitteen mukaan, eri laitteella tapahtuneet konversiot lasketaan tulleiksi siltä laitteelta, jolla mainosta klikattiin. Jos joku esimerkiksi klikkasi mainosta mobiililaitteella ja tuotti myöhemmin konversion tietokoneella, konversio lasketaan mobiililaitteelle.

Hyvä muistaa

• Hakuverkoston tietokoneiden ja tablettien puhelukonversiot näkyvät Tietokone-rivillä. (Tablettien puhelukonversioita ei voida raportoida erikseen.)
  • Mobiililaitteilla soitetut puhelut näkyvät Mobiili-rivillä.
  • Tietokoneiden ja tablettien puhelukonversiot eivät ole käytettävissä avainsanatasolla.
  • Eri laitteella tapahtuneita puhelukonversioita koskeva data on käytettävissä vain Hakuverkostokampanjoissa.