Crear un anunci de display responsiu

Google Ads Tutorials: Creating responsive display ads

Per crear un anunci de display responsiu, podeu penjar els vostres recursos (imatges, títols, logotips, vídeos i descripcions), i Google generarà automàticament anuncis que es mostraran a la Xarxa de Display de Google.

Com es poden crear anuncis de display responsius

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Step 1 Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.

Step 2 Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.

Step 3 Feu clic a Anuncis.

Step 4 Feu clic al botó de més .

Step 5 Seleccioneu Anunci de display responsiu.

Step 5 Seleccioneu el grup d'anuncis.

Aquesta animació mostra el primer conjunt d'instruccions sobre com es pot crear un anunci de display responsiu a Google Ads.

Step 5 Feu clic a Imatges per afegir imatges i a Logotips per afegir les imatges del logotip.

Requisits relatius a la mida de la imatge i del logotip

Imatge

• Horitzontal (1,91:1): 1200 x 628 píxels
    • Mida mínima de la imatge: 600 x 314 píxels
    • Mida màxima del fitxer: 5120 kB
  • Quadrat: 1200 x 1200 píxels
    • Mida mínima de la imatge: 300 x 300 píxels
    • Mida màxima del fitxer: 5120 kB

Logotip

• Horitzontal (4:1): 1200 x 300 píxels
    • Mida mínima del logotip: 512 x 128 píxels
    • Mida màxima del fitxer: 5120 kB
  • Quadrat: 1200 x 1200 píxels
    • Mida mínima del logotip: 128 x 128 píxels
    • Mida màxima del fitxer: 5120 kB

Aquesta animació mostra el segon conjunt d'instruccions sobre com es pot crear un anunci de display responsiu a Google Ads.

Step 5 A sota de "Logotips", feu clic al botó de més Vídeos per afegir un enllaç de YouTube per al vostre vídeo.

Aquesta animació mostra el tercer conjunt d'instruccions sobre com es pot crear un anunci de display responsiu a Google Ads.

Step 5 Completeu la informació de l'anunci. Podeu crear diversos títols i descripcions per mostrar-los als vostres anuncis de display responsius. També podeu penjar diverses versions dels recursos següents:

• Un títol curt (1 com a mínim i 5 com a màxim, de 30 caràcters o menys). El títol curt és la primera línia de l'anunci, si no heu inclòs text promocional per als anuncis de display dinàmics. Pot mostrar-se amb la descripció o sense. Més informació sobre les pràctiques recomanades per als anuncis de display responsius
  • Un títol llarg (de 90 caràcters o menys).
  • Una descripció (1 com a mínim i 5 com a màxim). La descripció complementa el títol i convida els usuaris a fer una acció.
  • Un nom d'empresa. Correspon al nom de l'empresa o de la marca. Assegureu-vos que el nom de l'empresa estigui ben escrit i amb les majúscules correctes, ja que l'anunci mostrarà exactament el que hàgiu proporcionat.
  • Un URL final. És el lloc al qual accedeixen els usuaris quan fan clic a l'anunci.
  • Opcional: aneu a Opcions d'URL d'anunci per afegir paràmetres personalitzats o de seguiment a l'URL.
  • Opcional: aneu a Més opcions i seleccioneu Text de crida a l'acció. Als menús desplegables, seleccioneu el text de crida a l'acció i l'idioma del text de crida a l'acció.
  • Opcional per a anuncis dinàmics responsius: afegiu text promocional (per exemple, "Enviament en dos dies gratuït") i un prefix de preu. Aquest és un bon recurs que podeu aprofitar, ja que pot millorar la implicació amb l'anunci. Per utilitzar el text promocional, feu clic a Més opcions, marqueu la casella "Opcions d'anunci dinàmic" i afegiu-lo.
    • Aquestes són algunes de les pràctiques recomanades per al text promocional:
      • Especifiqueu l'oferta tant com pugueu. "30% de descompte en material escolar" és millor que "30% de descompte".
      • Eviteu destacar de manera excessiva l'oferta. Escriure-ho TOT EN MAJÚSCULES i un excés de signes de puntuació poden desengrescar els usuaris.
      • Eviteu les repeticions. El text promocional no hauria de repetir mai el nom de la marca.
      • Missatges eficaços: anuncis sobre productes nous, sortejos, ofertes a la botiga i ofertes flash.
      • Molts usuaris són particularment sensibles al text relacionat amb els preus. Les rebaixes o les promocions relacionades amb els preus solen tenir un millor rendiment que l'eslògan d'una empresa.
      • El text promocional no està pensat per durar molt de temps, per exemple, més de sis mesos. Si voleu mostrar sempre un text (com ara l'eslògan de l'empresa) als usuaris, és més adequat un títol curt.

Step 10 Previsualitzeu les mides i els formats d'anunci més populars dels vostres possibles anuncis. Com que els anuncis de display responsius estan pensats per arribar pràcticament a tots els espais publicitaris de la Xarxa de Display, poden mostrar-se en milers de dissenys diferents.

Step 10 Previsualitzeu l'anunci.

Step 12 Feu clic a Desa.

Aquesta animació mostra el quart conjunt d'instruccions sobre com es pot crear un anunci de display responsiu a Google Ads.

Sobre la creació d'anuncis dinàmics responsius amb un feed

• El remàrqueting dinàmic us permet mostrar anuncis de productes a persones que han vist els vostres productes al lloc web o a l'aplicació. Us ajuda a crear un feed de tots els vostres productes o serveis, juntament amb els atributs, com ara identificadors únics, imatges i preus. Més informació sobre com es pot crear i penjar un feed
  • El preu amb format del vostre feed s'utilitzarà en lloc del prefix del preu que afegiu quan creeu l'anunci.
  • Com que les imatges del vostre feed dinàmic no sempre es poden adaptar a les mides en què es mostren els anuncis, és possible que en alguns casos no es puguin fer servir aquestes imatges. Més informació sobre les especificacions de mida de les imatges i sobre com es poden crear anuncis de display responsius eficaços
  • Pot ser que els anuncis no mostrin tots els vostres recursos. Per exemple, pot ser que, de vegades, els anuncis es mostrin sense imatges perquè augmenti el vostre abast a la Xarxa de Display.
  • Els productes que es mostren en el mode de previsualització només tenen caràcter il·lustratiu. Assegureu-vos que els feeds compleixin la nostra política de publicitat personalitzada.
  • És possible que, en el cas d'anunciants de comerç al detall, Google mostri etiquetes de disseny amb missatges com ara "nou", "recent" o "baixada de preu" en productes rellevants per millorar el rendiment. Aquestes etiquetes de disseny es mostren automàticament segons les estadístiques de producte del feed. Més informació sobre el remàrqueting dinàmic