Sådan optimerer du dine annoncegrupper med dynamiske annoncer

Nu, hvor du kører en kampagne med dynamiske søgeannoncer, er det blevet tid til at se på nogle af de rapporter og teknikker, du kan bruge til at optimere disse kampagner.

Rapporten Søgetermer

Du kan bruge rapporten Søgetermer på fanen Automatiske mål til at se, hvilke søgetermer der har aktiveret visning af dine dynamiske søgeannoncer. I denne rapport kan du kun se de søgetermer, som har aktiveret visning af annoncer, der blev klikket på.

• Find ineffektive søgetermer eller landingssider

Følg denne fremgangsmåde for at få vist rapporten Søgetermer:

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Indsigt og rapporter på sektionsmenuen.
  3. Klik på Søgetermer.

Sådan får du vist søgetermer:

1. Vælg "Alle" eller "Markerede" på rullemenuen Se søgeudtryk. For at få vist "Markerede" søgetermer for et sæt dynamiske annoncemål skal du markere afkrydsningsfelterne ud for disse mål.
  2. Dine data for søgeudtryk vises på næste side.

Tips!

• Sortér dine søgeudtryk via kolonnen Klik for at se de topudtryk, som kunderne søgte efter, da de klikkede på din annonce.
  • Sortér dine søgeudtryk via kolonnen Landingsside for at se, hvor kunderne videresendes til, når de klikker på din annonce. Du kan bruge disse data til at identificere afsnit på dit website, hvor du vil dirigere dine potentielle kunder hen. Hvis du f.eks. er ved at få en betydelig mængde trafik på dine produktanmeldelsessider, kan du forhindre kunderne i at se de pågældende sider ved at tilføje ekskluderinger af dynamiske annoncemål.

Rapporten "Kategorier"

Se effektivitet og omkostninger for forskellige kategorier på dit website.

• Tilføj specifikke kategorier med højere eller lavere bud ud fra dine mål for fortjeneste og omkostninger.
  • Opret annoncegrupper for meget effektive kategorier, så du kan gøre dem endnu mere effektive via bud og tekst.

Sådan får du vist kategorier:

1. På siden "Alle kampagner" skal du klikke på fanen Automatiske mål.
  2. Klik på Vis: Dynamiske annoncemål.
  3. Find rullemenuen Se kategorier.
  4. Vælg "Alle" eller "Markerede" på rullemenuen Se kategorier. For at få vist "Markerede" kategorier for et sæt dynamiske annoncemål skal du markere afkrydsningsfelterne ud for disse mål.
  5. På rullemenuen Vis: Kategorier på topniveau kan du se tre forskellige niveauer, som du kan vælge for at få større indsigt i effektiviteten for hvert enkelt niveau. De tre forskellige niveauer er: Kategorier på topniveau, underkategorier på første niveau og underkategorier på andet niveau.

Eksempel

Hvis der en sektion om computere på dit website, kan du måske se følgende:

• Kategori på topniveau: computere
  • Underkategori på første niveau: Computere/notebooks
  • Underkategori på andet niveau: computere/notebooks/chromebooks

Tips!

• Kategorierne kan sorteres på forskellige måder, alt efter hvordan du måler dit investeringsafkast. Hvis du ikke bruger konverteringssporing, kan du sortere kategorierne ved hjælp af kolonnen "Antal klik". Hvis du bruger konverteringssporing, kan du sortere dine kategorierne ved hjælp af kolonnen "Konverteringer" for at se, hvilke kategorier der sikrer dig flest konverteringer. På den måde kan du finde frem til de kategorier eller sider, der er mest interessante for kunderne eller sikrer dig flest konverteringer. Prøv derefter at føje disse kategorier eller sider til din kampagne og angive bud, der er baseret på dine mål for investeringsafkast.
  • Prøv at optimere dine bud ved hjælp af Udvidet pris pr. klik (ECPC, Enhanced cost-per-click) eller mål-CPA for at øge salget eller opnå andre konverteringer. Med mål-CPA kan du prøve at indstille et bud baseret på mål-CPA eller det gennemsnitlige beløb, du er villig til at betale for en konvertering.