Optimitzar els grups d'anuncis dinàmics

Ara que ja publiqueu campanyes d'anuncis dinàmics de la cerca, us poden interessar alguns dels informes i de les tècniques que es poden utilitzar per optimitzar-les.

Informe de termes de cerca

Podeu utilitzar un informe de termes de cerca a la pestanya Segmentacions automàtiques per veure quins termes de cerca activen la publicació dels anuncis dinàmics de la cerca. Aquest informe només inclou els termes de cerca que han activat la publicació dels anuncis que han rebut clics.

• Identifiqueu cerques o pàgines de destinació amb un rendiment baix.
    • Filtreu aquestes cerques afegint paraules clau negatives des de la pestanya Paraules clau.
    • Bloquegeu les pàgines de destinació no desitjades aplicant les exclusions de segmentació d'anunci dinàmic des de la pestanya Segmentacions automàtiques del vostre compte.

Seguiu aquests passos per consultar un informe de termes de cerca:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Estadístiques i informes.
  3. Feu clic a Termes de cerca.

A continuació, us indiquem com es poden consultar els termes de la cerca:

1. Al menú desplegable Mostra els termes de la cerca, trieu una de les opcions "Tots" o "Seleccionada". Per veure els termes de la cerca seleccionats d'un conjunt de segmentacions d'anuncis dinàmics, marqueu les caselles de selecció que hi ha al costat d'aquestes segmentacions.
  2. Apareixeran les dades dels termes de la cerca a la pàgina següent.

Consells

• Ordeneu els termes de la cerca per la columna Clics si voleu veure els termes que més han cercat els clients quan han fet clic a l'anunci.
  • Si voleu veure a quina pàgina es dirigeixen els clients quan fan clic a l'anunci, ordeneu els termes de la cerca per la columna Pàgina de destinació. Podeu utilitzar les dades per identificar les seccions del vostre lloc web on vulgueu centrar el trànsit. Per exemple, si obteniu una quantitat considerable de trànsit a les vostres pàgines de ressenyes de productes i voleu evitar que els clients les vegin, podeu afegir exclusions a les segmentacions d'anunci dinàmic.

Informe de categories

Observeu el rendiment i el cost de les diferents categories del lloc web.

• Afegiu categories concretes amb ofertes més baixes o més altes en funció dels objectius de cost i de beneficis.
  • Creeu grups d'anuncis per a les categories amb millor rendiment, a fi de poder ajustar les ofertes i els textos per augmentar-ne encara més l'efectivitat.

Seguiu aquests passos per consultar les categories:

1. A la pàgina "Totes les campanyes", feu clic a la pestanya Segmentacions automàtiques.
  2. Feu clic a Mostra: Segmentacions d'anunci dinàmic.
  3. Cerqueu el menú desplegable Mostra les categories.
  4. Al menú desplegable Mostra les categories, trieu una de les opcions: "Tots" o "Seleccionada". Per veure les categories de la cerca seleccionades d'un conjunt de segmentacions d'anuncis dinàmics, marqueu les caselles de selecció que hi ha al costat d'aquestes segmentacions.
  5. Al menú desplegable Visualització: Categories de nivell superior, podeu veure tres nivells diferents que us donaran més informació sobre el rendiment de cadascun d'ells. Els tres nivells són: categories de nivell principal, subcategories de primer nivell i subcategories de segon nivell.

Exemple

Si el vostre lloc web té una secció sobre ordinadors, és possible que vegeu:

• Categoria de nivell principal: ordinadors
  • Subcategoria de nivell principal: ordinadors/portàtils
  • Subcategoria de segon nivell: ordinadors/portàtils/ordinadors Chromebook

Consells

• En funció de com mesureu el retorn de la inversió (ROI), podeu ordenar les categories de diverses maneres. Si no feu servir el seguiment de conversions, podeu ordenar les categories mitjançant la columna "Clics". Si utilitzeu el seguiment de conversions, podeu ordenar-les mitjançant la columna "Conversions" per tal de saber quines categories us generen més conversions. Així, podeu identificar les categories o les pàgines que són més atractives per als clients o que és més probable que generin conversions. Després, proveu d'afegir aquestes categories o pàgines a la campanya i de definir ofertes específiques segons els vostres objectius de ROI.
  • Proveu el cost per clic millorat (CPCM) o el CPA objectiu per optimitzar les ofertes i així obtenir més vendes o altres conversions. En el cas del CPA objectiu, us recomanem que establiu una oferta de CPA objectiu o que definiu l'import mitjà que vulgueu pagar per una conversió.