Søgeordsplanlægning

Søgeordsplanlægning er et værktøj, der giver dig forslag til søgeord og trafikestimater, som kan hjælpe dig med at opbygge en effektiv kampagne på Søgenetværket.

• Du kan søge efter forslag til søgeord og annoncegrupper ud fra termer, der beskriver dit produkt eller din tjeneste, dit website eller en produktkategori, der er relateret til det, du annoncerer for. Du kan også indtaste eller uploade en søgeordsliste. Desuden kan du gange to eller flere søgeordslister med hinanden for at oprette en liste, der kombinerer dine søgeord.
  • Du kan få vist historisk statistik, f.eks. om det antal gange, personer har søgt efter et søgeord, eller hvor konkurrencedygtigt det pågældende søgeord er.
  • Du kan også få vist trafikestimater, f.eks. hvor mange klik og eksponeringer du kan opnå via dine søgeord for bestemte bud- og budgetbeløb.

Få flere oplysninger om Søgeordsplanlægning