Sobre les estimacions d'abast de la Xarxa de Display

Les estimacions d'abast mostren el grau de visibilitat de la campanya segons les opcions de configuració i de segmentació que hàgiu seleccionat. Aquestes estimacions setmanals us poden ajudar a entendre quin impacte potencial tindran les vostres opcions de configuració i de segmentació. En aquest article s'explica com funciona l'abast dels anuncis i on es mostra.

Com funciona

Les estimacions que veieu no representen el trànsit real que rebran els anuncis, sinó que són un càlcul aproximat que es basa en les opcions de configuració i de segmentació que heu definit. Per exemple, podeu triar una ubicació o unes dades demogràfiques en concret per a un grup d'anuncis determinat. Aquesta selecció n'afectarà l'abast potencial. Així mateix, les estimacions d'abast poden indicar si no hi ha prou inventari per a la selecció que heu fet o si la vostra segmentació és massa restrictiva (per exemple, si heu afegit massa mètodes de segmentació a un grup d'anuncis). Podeu fer servir les estimacions d'abast per ajustar les opcions de configuració i de segmentació segons convingui. Per exemple, podeu treure una segmentació de contingut si el vostre abast és massa restrictiu. El nombre d'impressions real també depèn d'altres factors, com ara l'oferta i la qualitat dels anuncis.

On es mostra

Les mètriques d'abast es mostren automàticament al lateral dret de la pantalla quan creeu una campanya. Podeu veure com les estimacions d'abast canvien a mesura que editeu les opcions de configuració i de segmentació. Tingueu present que les estimacions d'abast no tenen en compte tota la informació de l'anunciant.

Informació que Google Ads utilitza per calcular l'abast potencial Informació que Google Ads no utilitza per calcular l'abast potencial

ubicació geogràfica
idioma
dispositius
programació d'anuncis
limitació de freqüència
paraules clau
opcions de categoria de lloc
ubicacions
categories d'aplicacions mòbils
temes
públics (remàrqueting, categories d'interès, combinacions personalitzades, edat i sexe)
formats i mides d'anunci

pressupost
oferta
nivell de qualitat
extensions d'anunci
segmentació per ubicació avançada per radi geogràfic
segmentació automàtica

Les estimacions es basen en la informació de l'historial i no reflecteixen les tendències estacionals ni els canvis recents en el nombre de llocs web i de pàgines disponibles a la Xarxa de Display.

Resoldre problemes a les campanyes de la Xarxa de Display

Si la vostra campanya de display està inactiva o té un rendiment baix, és possible que la configuració no sigui del tot correcta. Obteniu més informació a l'article Corregir problemes a les campanyes de la Xarxa de Display.