Rebutjat: definició

Un anunci rebutjat no es pot mostrar perquè infringeix les polítiques de Google Ads.

Per saber el motiu pel qual s'ha rebutjat un anunci, passeu el cursor per sobre de la columna "Estat". D'aquesta manera, es mostrarà informació sobre la infracció de les polítiques que afecta l'anunci. Feu clic a l'opció "Llegiu la política" que hi ha sota del motiu del rebuig per obtenir informació sobre com podeu corregir l'anunci.

Si creieu que hem comès un error o heu corregit l'anunci perquè compleixi les nostres polítiques, podeu apel·lar contra la decisió de rebuig seguint les directrius que s'indiquen aquí. Un cop hàgiu enviat una apel·lació, l'anunci es tornarà a revisar i pot esdevenir "Apte" si determinem que compleix les nostres polítiques.

Més informació

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now