Percentatge de conversions: definició

La mitjana de conversions per interacció amb un anunci que s'indica en forma de percentatge.

• Els percentatges de conversió es calculen dividint el nombre de conversions pel nombre total d'interaccions amb un anunci de les quals es pugui fer un seguiment fins a la conversió durant el mateix període de temps. Per exemple, si heu obtingut 50 conversions de 1000 interaccions, el percentatge de conversions seria 5%, atès que 50 ÷ 1000 = 5%.
  • Si feu el seguiment de més d'una acció de conversió o si trieu l'opció "Cada" per comptabilitzar totes les conversions, és possible que obtingueu un percentatge de conversions superior al 100%, ja que per cada clic es pot comptabilitzar més d'una conversió.
  • Utilitzeu el seguiment de conversions al compte per mesurar els percentatges de conversions i feu servir aquesta informació com a orientació a l'hora de prendre decisions publicitàries.

Sobre el seguiment de conversions

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now