Volum de cerques baix

Estat que es dóna a una paraula clau amb un historial de cerques molt curt o inexistent a Google.

Important: la paraula clau estarà inactiva fins que augmenti el seu trànsit de cerca, moment en què podrà començar a activar els vostres anuncis perquè es mostrin.
  • Les paraules clau marcades com a "Volum de cerques baix" estan associades a molt poc trànsit de cerca a Google, cosa que indica que no són gaire rellevants per a la majoria de cerques de clients.
  • Si augmenta el nombre de consultes de cerca d'aquestes paraules clau, encara que sigui poc, es reactivaran i començaran a activar els vostres anuncis perquè es tornin a mostrar. El nostre sistema comprova i actualitza aquest estat periòdicament.
  • Per exemple, és possible que una paraula clau es consideri massa específica o poc clara, o que estigui mal escrita. Si excloeu aquestes paraules clau de la subhasta d'anuncis, Google Ads pot publicar anuncis de manera més eficient i es redueix el volum de paraules clau del nostre sistema. Abans d'impedir que una paraula clau entri a la subhasta, el nostre sistema avalua el nombre de cerques de la paraula clau arreu del món durant els dotze darrers mesos.
  • L’estat Volum de cerques baix no té relació amb el nivell de qualitat, l’oferta o les creativitats, de manera que editar aquests elements no canviarà l’estat.
    • Quan resoleu problemes relatius a un volum de cerques baix, és important que us plantegeu si les paraules clau són massa específiques, poc clares o si és fàcil escriure-les malament. Proveu de treure la paraula clau i de trobar més idees o d'ampliar el tipus de concordança. En projectar la mitjana de cerques mensuals, el Planificador de paraules clau fa servir les tendències de cerca de l'historial corresponents a un període de 12 mesos. Creeu un pla i consulteu la previsió de paraules clau per obtenir xifres més específiques. Més informació sobre el Planificador de paraules clau
  • Tenir paraules clau al compte amb l'estat Volum de cerques baix no té cap impacte negatiu, però us pot interessar treure-les si esteu arribant als límits del compte. Més informació sobre els límits dels comptes de Google Ads
  • Podeu veure anuncis quan cerqueu una paraula clau amb un estat de volum de cerques baix. Per exemple, si la vostra paraula clau és "bicicletes vermelles i blaves en venda", també podeu veure anuncis quan cerqueu aquesta opció a Google. Això pot passar perquè les paraules clau més generals, com ara "bicicletes blaves" poden activar un anunci per a aquesta cerca.
  • Si teniu una paraula clau amb un volum de cerques baix, teniu aquestes opcions:
    • Podeu no fer res i esperar que ho tornem a comprovar automàticament al cap d'una setmana. Si més usuaris comencen a cercar la paraula clau, la reactivarem. Aquesta opció pot ser especialment útil si anuncieu una marca, un terme o un producte nous.
    • Traieu la paraula clau i utilitzeu el Planificador de paraules clau per cercar idees de paraules clau addicionals.
    • Canvieu el tipus de concordança de la paraula clau per un de més ample. Per exemple, si la paraula clau és de concordança exacta, podeu canviar-la a concordança ampla. Més informació sobre les opcions de concordança de paraules clau
    • Actualitzeu la paraula clau perquè sigui menys específica. Per exemple, podeu actualitzar la paraula clau "entrega de flors de gardènia a la primavera a Lleida" a "entrega de gardènia a Lleida".

Més informació sobre l'estat de les paraules clau

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now