Crear un segment de combinació personalitzada

Podeu crear un segment combinat unint els segments de les vostres dades en una relació de tipus I, O o NO. Els segments de combinació personalitzada us permeten crear segments avançats a partir dels segments de dades existents. Suposem que voleu oferir un preu especial a les persones que compren un conjunt de tres productes (com ara un telèfon mòbil, uns auriculars i un carregador), però cada producte té el seu propi URL. Per crear un segment de les vostres dades amb les persones que han visitat tots tres productes, podeu crear un segment de "persones que han visitat la pàgina de telèfons mòbils", un altre de "persones que han visitat la pàgina d'auriculars" i un tercer de "persones que han visitat la pàgina de carregadors". Tot seguit, podeu crear un segment de combinació personalitzada per arribar a les persones que han vist la pàgina de mòbils I la pàgina d'auriculars I la pàgina de carregadors.

Abans de començar

Podeu triar com voleu combinar els segments, d'acord amb les vostres preferències. Per exemple, podeu seleccionar cinc segments en una relació de tipus I seleccionant "Cadascun d'aquests segments de públic (I)" i afegint cinc segments, o bé fent clic al botó I i afegint cinc segments en cinc línies separades. Quan creeu un segment combinat, les durades de pertinença es mantenen intactes per a cadascun dels segments de les vostres dades que formen part de la combinació. Tingueu present que el nombre d'usuaris de la combinació s'actualitza cada poques hores i, si els anuncis s'orienten activament al segment, els clients que conté s'actualitzen gairebé en temps real.

Els segments de combinació personalitzada es poden crear combinant qualsevol dels tipus de segments següents:

• Visitants del lloc web
  • Usuaris de l'aplicació
  • Segment de clients
  • Usuaris de vídeo

Aneu amb compte a l'hora de combinar un segment d'aplicació amb un altre tipus de segment, ja que podríeu obtenir segments sense cap usuari.

Els segments similars només es poden fer servir amb una única condició O. És a dir, no es poden utilitzar amb condicions I ni amb diverses condicions O amb cap altre tipus de segment (ni tan sols amb un altre segment similar).

Un cop hàgiu creat els segments de combinació personalitzada, cal que les afegiu a les campanyes o als grups d'anuncis.

Com es pot crear un segment de combinació personalitzada

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Configurar segments de combinació personalitzada des del Gestor de públics

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Biblioteca compartida.
  3. Feu clic a Gestor de públics.
  4. Al menú de la part superior, seleccioneu la pàgina Segments de les vostres dades.
  5. Feu clic al botó de més i seleccioneu Combinació personalitzada  al menú desplegable.
  6. Introduïu un nom per al segment combinat.
  7. Afegiu segments de públic mitjançant les opcions "Cerca" o "Navega" des de la selecció desplegable del quadre de diàleg següent:
    • Inclou els usuaris que coincideixen amb les condicions següents (restringiu el segment [I]). Un segment combinat us permet arribar a persones que pertanyen a més d'un segment de públic.
    • Exclou els usuaris que coincideixen amb les condicions següents (excloeu segments [NO]). Seleccioneu els segments de públic que no siguin adequats per a allò que anuncieu. El segment combinat no inclourà les persones que pertanyin a aquests segments de públic.
  8. A Configuració de l'estimació de segments, podeu afegir segments de països i d'idiomes.
  9. Un cop hàgiu afegit tots els segments, feu clic a Crea.

Configurar segments de combinació personalitzada a les campanyes o als grups d'anuncis

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Públics.
  4. Feu clic a Edita els segments de públic.
  5. Al menú desplegable Afegeix a, seleccioneu Grup d'anuncis o Campanya.
  6. Cerqueu la campanya o el grup d'anuncis que vulgueu modificar.
  7. Fes clic a Navega.
  8. Feu clic a Els vostres segments de públic combinats i, tot seguit, a Segment combinat nou.
  9. Introduïu un nom per al segment combinat.
  10. Afegiu segments de públic mitjançant les opcions "Cerca" o "Navega" des de la selecció desplegable del quadre de diàleg següent:
    • Inclou els usuaris que coincideixen amb les condicions següents (restringiu el segment [I]). Un segment de públic combinat us permet arribar a persones que pertanyen a més d'un segment de públic.
    • Exclou els usuaris que coincideixen amb les condicions següents (excloeu segments [NO]). Seleccioneu els segments de públic que no siguin adequats per a allò que anuncieu. El segment de públic combinat no inclourà les persones que pertanyin a aquests segments de públic.
  11. A Configuració de l'estimació de segments, podeu afegir segments de països i d'idiomes.
    • Nota: no es poden editar les opcions de configuració en el context d'un grup d'anuncis, ja que es defineixen perquè coincideixin amb la segmentació de la campanya.
  12. Feu clic a Crea.