Pressupost diari mitjà recomanat: definició

Import estimat per al pressupost diari mitjà que probablement permetrà que els vostres anuncis es mostrin amb més freqüència per al vostre conjunt actual de paraules clau.

• El pressupost diari mitjà recomanat és l'import estimat més baix amb el qual no perdreu cap impressió a causa de limitacions de pressupost. És a dir, la vostra quota recent d'impressions perdudes a causa del pressupost serà zero. En els casos en què aquest import sigui molt alt podem recomanar un pressupost més conservador per evitar un augment inesperadament elevat de la despesa.
  • Si trieu un pressupost diari mitjà inferior a l'import recomanat, els anuncis es continuaran mostrant, però no ho faran per a totes les cerques, sinó que en repartirem la publicació al llarg del dia perquè no se superi el doble del pressupost. Obteniu informació sobre per què els costos poden superar el pressupost diari mitjà.
  • Si el pressupost limita el trànsit de la campanya, se us recomanaran imports diferents per al pressupost.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now