Kampanjan automaattisen alkamis‑ ja päättymispäivän määrittäminen

Kun luot uuden Google Ads ‑kampanjan, alkamispäiväksi tulee automaattisesti "tänään", ellet muuta asetusta. Jos jätät alkamispäiväksi "tänään", kampanjasi alkaa heti, kun ensimmäiset mainoksesi on hyväksytty. Jos et halua kampanjan alkavan heti tai haluat kampanjan päättyvän tiettynä päivänä, voit asettaa kampanjalle automaattisen alkamis- ja päättymispäivän.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten asetat automaattien alkamis- ja päättymispäivän.

Näin muokkaat alkamispäivää

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalta sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa muokattavaa kampanjaa.
  4. Valitse vasemmalta sivuvalikosta Asetukset.
  5. Laajenna Alkamis- ja päättymispäivät ‑osio klikkaamalla.
    • Huom. Jos olet jatkamassa kampanjan luomista tauon jälkeen, saat osion näkyviin klikkaamalla Näytä lisäasetukset.
  6. Laajenna avattava Alkamispäivä-valikko klikkaamalla ja valitse alkamispäivä.
  7. Klikkaa Tallenna.

Kun olet asettanut alkamispäivän, voit muuttaa sitä milloin tahansa ennen kampanjan alkamista. Kun alkamispäivä on mennyt, sitä ei voi enää muokata. Jos alkamispäivä on esimerkiksi 1. helmikuuta, et voi enää muuttaa sitä helmikuun toisena päivänä. Voit kuitenkin edelleen keskeyttää kampanjasi, jatkaa sitä tai poistaa sen.

Näin asetat päättymispäivän

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalta sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Valitse muokattava kampanja.
  4. Valitse vasemmalta sivuvalikosta Asetukset.
  5. Laajenna Alkamis- ja päättymispäivät ‑osio klikkaamalla.
    • Huom. Jos olet jatkamassa kampanjan luomista tauon jälkeen, saat osion näkyviin klikkaamalla Näytä lisäasetukset.
  6. Laajenna avattava Päättymispäivä-valikko klikkaamalla ja valitse päättymispäivä.
  7. Klikkaa Tallenna.

Kun valitset lopetuspäivän, kampanjasi päättyy kyseisenä päivänä klo 23.59 tilille määrittämäsi aikavyöhykkeen mukaan.

Näin asetat päättymispäivän useille kampanjoille kerralla

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalta sivuvalikosta Asetukset.
  3. Valitse muutettavien kampanjoiden valintaruudut.
  4. Klikkaa Muokkaa ja valitse Muuta päättymispäivää.
  5. Laajenna avattava Valitse päivämäärä ‑valikko klikkaamalla ja valitse päättymispäivä.
  6. Klikkaa Käytä.