Om aktiver til apps

Bemærk! Aktiver til apps kan kun bruges til søgeannoncer.

Aktiver til apps giver dig mulighed for at oprette link til din mobil- eller tablet-app fra dine tekstannoncer. Brugerne klikker enten på din annonceoverskrift eller på et link til din app for at gå til dit website. Aktiver til apps er en fantastisk metode til at give adgang til dit website og din app fra en enkelt annonce.

Denne artikel beskriver, hvordan aktiver til apps fungerer, og hvorfor de er nyttige.

Før du begynder

Inden du konfigurerer et aktiv til app, skal du sørge for at have følgende:

• En mobilapp, der er aktiv i Google Play eller Apple App Store
  • Pakkenavnet (Android) eller app-id'et (iOS) til din mobilapp
  • Webadressen på den side i appbutikken, hvor brugerne kan få flere oplysninger om appen eller klikke for at installere den

Hvis du har styr på alle ovenstående punkter, kan du føje en et aktiv til app til annoncerne på din konto, i din kampagne eller i din annoncegruppe:

Bemærk! Hvis dit primære mål er at generere appdownloads, kan app-promoveringsannoncer (som kun linker til apps) være den bedste løsning.

Sådan fungerer det

Aktiver til apps præsenterer din mobil- eller tablet-app ved at vise et link til din app under din annonce. Når du klikker på dette link, kommer du til appens beskrivelse i appbutikken (Google Play eller Apple App Store). Et klik på din annonces overskrift vil stadig føre til dit website.

De vigtigste fordel ved aktiver til apps

• Fleksibilitet: Du kan føje aktiver til apps til konti, kampagner og annoncegrupper.
  • Udførlig rapportering: Find ud af, hvor mange klik du får på hver dele af din annonce, når et aktiv til en app er blevet vist, f.eks. klik på din annonces overskrift sammenlignet med klik på aktivet til appen. Få statistikken vist opdelt efter kampagne, annoncegruppe eller annonce.
  • "Smart" registrering af appbutik og enhed: Hvis du opretter et aktiv til hver appbutik, viser vi linket til den butik, der svarer til kundens enhed. Det betyder, at brugere på en iOS-enhed vil se dit link til Apple App Store. På samme måde viser vi det aktiv til app-link, der svarer til kundens enhedstype, så hvis din app kun kan køre på tablets, viser vi ikke det pågældende aktiv til app-link til en kunde, der bruger en mobiltelefon.
  • Lokal redigering: Rediger dit aktiv til appen uden at nulstille dens effektivitetsstatistik.

Vær opmærksom på, at du kun kan vise aktiv til app for hver tekstannonce (i modsætning til undersidelinks, som du kan bruge til at tilføje flere links til forskellige sider på dit website). Du kan dog alligevel oprette flere aktiver til apps, én for hver app eller hver appbutik.

Kontoniveauer

Du kan tilføje aktiver til apps på konto-, kampagne-, annoncegruppe- eller annonceniveau. Hvis du opretter aktiver til apps på forskellige niveauer (konto, kampagne eller annoncegruppe), er det den mest specifikke, der anvendes. Så når du føjer et aktiv til app til en annoncegruppe, vises dette aktiv i steder for dine aktiver til apps på kampagne- eller kontoniveau. Aktiver på kampagneniveau tilsidesætter på samme måde aktiver på kontoniveau.

Hvad koster aktiver til apps?

Det er gratis at tilføje aktiver til apps, og du bliver kun debiteret for klik. Klik på en annonces aktiv til app koster det samme som klik på overskriften for den pågældende annonce. Du bliver med andre ord debiteret det samme beløb, uanset hvilket link en bruger klikker på i den samme annonce.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Opret aktiver til apps

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Annoncer og aktiver på sidemenuen til venstre og derefter på Aktiver på rullemenuen.
  3. Du kan nu se en tabel med alle dine aktiver. Klik på plusknappen .
  4. Vælg App på rullemenuen.
  5. Vælg på rullemenuen, om dit aktiv til app skal køres på "Kontoniveau", "Kampagneniveau" eller "Annoncegruppeniveau".
  6. Vælg "Opret nyt" aktiv til app, eller "Brug eksisterende" aktiver til apps.
  7. Indtast din apps navn i søgefeltet. Du kan vælge mellem "Android"- og "IOS"-versionen af appen.
  8. Angiv den "Linktekst", der skal vises som din opfordring til handling.
  9. Tilføj eventuelle tilpassede sporingsparametre, eller angiv start- og slutdato for dit aktiv til app.
  10. Klik på Gem.

Relaterede links