Dades de producte: definició

Són els detalls sobre els productes que envieu a Google Merchant Center. Les dades de producte es fan servir per mostrar anuncis dinàmics, fitxes de producte gratuïtes i anuncis de compres quan publiqueu una campanya de Google Ads.

• Per enviar les dades de producte, cal que configureu un feed per a la informació de producte al compte de Google Merchant Center. A continuació, heu d'enllaçar el compte de Merchant Center a Google Ads.
  • Dins de les dades de producte, heu d'establir atributs com ara "condition" (estat) i "availability" (disponibilitat) per descriure en què consisteix el producte i proporcionar detalls sobre com l'esteu venent. Perquè els usuaris del web trobin els vostres articles més fàcilment, és important descriure'ls de manera precisa mitjançant els atributs disponibles.
  • A més de les polítiques estàndard aplicables als anuncis i a les fitxes gratuïtes, hi ha diverses polítiques d'anuncis de compres sobre com es pot utilitzar cada atribut i amb quina freqüència cal actualitzar les dades de producte. Llegiu detingudament les polítiques i assegureu-vos d'entendre bé els requisits.

Enviar les dades de producte
Configurar una campanya de compres

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda