Toegang krijgen tot uw geannuleerde Google Ads-account

U heeft altijd toegang tot een account dat u heeft geannuleerd. In dit artikel wordt uitgelegd wat u met een geannuleerd account kunt doen. Lees Uw Google Ads-account annuleren voor meer algemene achtergrondinformatie over het annuleren van een account.

Hoe het werkt

Als u toegang wilt tot uw eigen geannuleerde account, logt u in bij ads.google.com met het e-mailadres en wachtwoord dat u eerder voor uw Google Ads-account heeft gebruikt. Meer informatie over accounts verbergen en zichtbaar maken, vindt u hier.

Als u een manageraccount gebruikt en u toegang wilt tot een geannuleerd beheerd account, volgt u deze stappen:

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik bovenaan de pagina op de pijl naast de naam en de klant-ID van uw manageraccount.
  3. Klik op het filter Accountstatus onder de zoekbalk.
  4. Vink het selectievakje aan naast Gedeactiveerd en klik op Toepassen.
  5. Klik op de naam van het geannuleerde account dat u wilt bekijken.

Zodra u zich in het geannuleerde account bevindt, kunt u de eerdere prestaties van het account bekijken, de factureringsgegevens controleren en zelfs het account opnieuw activeren. Als u zich aanmeldt bij uw geannuleerde account, worden uw advertenties niet opnieuw gestart en worden geen kosten gegenereerd. Als u uw advertenties echter hervat, wordt uw account opnieuw geactiveerd en genereert u weer kosten.

Aandachtspunt

Geannuleerde accounts zijn niet toegankelijk via de Google Ads API. U kunt via de API geen gegevens bekijken van geannuleerde accounts of er wijzigingen in aanbrengen.

Problemen oplossen

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, klikt u op Geen toegang tot uw account? onder het inlogvak. Geef uw e-mailadres op om uw wachtwoord te resetten of klik op Gebruikersnaam vergeten? om het e-mailadres van uw account te herstellen.