Peruutetulle Google Ads ‑tilille kirjautuminen

Voit kirjautua peruuttamallesi tilille milloin tahansa. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä voit tehdä peruutetuilla tileillä. Lisätietoja tilien peruuttamisesta on artikkelissa Google Ads ‑tilin peruuttaminen.

Näin se toimii

Jos haluat päästä omalle peruutetulle tilillesi, kirjaudu sisään osoitteessa ads.google.com. Käytä kirjautumiseen samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa, joita olet käyttänyt aiemmin Google Ads ‑tililläsi. Lue lisää tilien piilottamisesta ja näyttämisestä.

Jos käytät hallinnoijan tiliä ja haluat päästä peruutetulle hallinnoidulle tilille, toimi näin:

1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilillesi.
  2. Klikkaa sivun yläreunasta nuolta, joka on hallinnoijan tilin nimen ja asiakastunnuksen vieressä.
  3. Klikkaa hakukentän alapuolella olevaa Tilin tila ‑suodatinta.
  4. Valitse Peruutettu-kohdan viereinen valintaruutu ja klikkaa Käytä.
  5. Klikkaa sen peruutetun tilin nimeä, jota haluat katsoa.

Kun olet peruutetulla tilillä, voit katsoa tilisi aiempia tuloksia, tarkistaa laskutustietosi ja jopa aktivoida tilisi uudelleen. Huomaa, että pelkkä peruutetulle tilille kirjautuminen ei käynnistä mainoksiasi uudelleen eikä ala kerryttää kuluja tilillesi. Jos kuitenkin haluat jatkaa mainostesi näyttämistä, aktivoi tilisi uudelleen, niin tilillesi alkaa jälleen kertyä kuluja.

Hyvä muistaa

Perutut tilit eivät ole käytettävissä Google Ads APIn kautta. Et voi katsoa peruttujen tilien dataa tai tehdä tileihin muutoksia APIn kautta.

Ohjeita ongelmatilanteisiin

Jos et muista käyttäjänimeä tai salasanaa, klikkaa kirjautumisruudun alareunasta "Etkö pääse tilillesi?". Aseta uusi salasana kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi tai palauta tilisi sähköpostiosoite klikkaamalla "Unohditko käyttäjänimesi?".