Få adgang til din lukkede Google Ads-konto

Du kan til enhver tid få adgang til en konto, som du har lukket. I denne artikel kan du læse om, hvordan du håndterer lukkede konti. Du kan få flere oplysninger om lukning af konti i almindelighed under Lukning af din Google Ads-konto.

Sådan fungerer det

Hvis du gerne vil have adgang til din lukkede konto, skal du logge ind på adwords.google.dk med den mailadresse og adgangskode, du tidligere har brugt sammen med din Google Ads-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du skjuler konti og får dem vist igen.

Følg denne fremgangsmåde, hvis du bruger en managerkonto, og du vil have adgang til en lukket managerstyret konto:

1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Øverst på siden skal du klikke på pilen ud for navnet på din managerkonto og dit kunde-id.
  3. Klik på filteret "Kontostatus" under søgefeltet.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Annulleret", og klik derefter på Anvend.
  5. Klik på navnet på den lukkede konto, du vil have vist.

Når du har fået adgang til den lukkede konto, kan du se din tidligere kontoeffektivitet, kontrollere dine faktureringsoplysninger og endda genaktivere din konto. Bemærk! Hvis du blot logger ind på din annullerede konto, genstartes dine annoncer ikke, og der påløber heller ikke omkostninger. Hvis du genoptager annoncerne, genaktiverer du dog din konto, og der påløber dermed omkostninger igen.

Husk!

Konti, der annulleres, vil ikke være tilgængelige via Google Ads API. Du vil ikke kunne se data eller foretage ændringer for annullerede konti via API'en.

Fejlfinding

Hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode, kan du klikke på Kan du ikke få adgang til din konto? nederst i loginfeltet. Du kan enten angive din mailadresse for at nulstille adgangskoden eller klikke på Har du glemt dit brugernavn? for at gendanne mailadressen for din konto.