Tips for å optimalisere det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ditt

Hvis du har et begrenset budsjett, gjør du lurt i å dra full nytte av hver eneste krone du bruker på annonseringskampanjen din. Med et begrenset budsjett kan det hende at du ikke får vist annonsene dine så ofte som du ønsker – eller ikke i det hele tatt.

I denne artikkelen gir vi deg tips om hvordan du får mest mulig ut av budsjettet ditt.

Reduser budene i kampanjer som er begrenset av budsjettet

Det kan virke bakvendt, men faktum er at du kan få flere klikk hvis du reduserer budene dine i kampanjer som begrenses av budsjettet. Ved å redusere budene for slike kampanjer kan du redusere det gjennomsnittlige beløpet du betaler når noen klikker på annonsene dine. Dette kan føre til at budsjettet ditt varer lenger, og du får flere klikk. Hvis du reduserer budene for mye, kan du derimot få færre klikk hvis budene dine ikke lenger er konkurransedyktige. Hvis du velger å redusere budene, bør du kontrollere kampanjen etter noen dager for å se om du kan ha redusert dem for mye. Finn ut hvordan du endrer bud

Google Ads kan legge inn automatiske bud for deg

Som et alternativ til å redusere budene dine kan du la Google Ads legge inn bud automatisk på dine vegne. Det finnes mange typer automatiske budstrategier, og hensikten med alle disse er at det skal bli enklere for deg å nå bestemte forretningsmål. Det kan for eksempel være å få flere klikk eller konverteringer. Finn ut mer om automatisk budgivning

Bruk det budsjettet som anbefales for kampanjen din

I Google Ads får du se anbefalte budsjetter for kampanjene der du gjentatte ganger har nådd dagsbudsjettet du har fastsatt, men hvor du potensielt kan oppnå flere klikk og visninger. Du kan bruke disse anbefalingene til å anslå hvordan et nytt budsjett kan øke synligheten til annonsene i kampanjen din. Se hvordan du kan finne anbefalte budsjetter for kampanjer