Tips til optimering af dit gennemsnitlige daglige budget

Hvis du har et begrænset budget, ønsker du naturligvis at få mest muligt ud af dine annoncekroner. Hvis dit budget er begrænset, vises din annonce muligvis ikke så ofte, som du ønsker – eller måske slet ikke.

I denne artikel finder du tips, der kan hjælpe dig med at bruge dit budget mere effektivt.

Sænk dine bud i kampagner, der er "begrænset af budgettet"

Selvom det måske forekommer ulogisk, kan du muligvis opnå flere klik ved at sænke dine bud en anelse i de kampagner, der er "begrænset af budgettet". Hvis du sænker dine bud for kampagner med et begrænset budget, kan du evt. reducere det gennemsnitlige beløb, du betaler, når en bruger klikker på dine annoncer. Dit budget har dermed mulighed for at vare længere og få flere klik. Hvis du sænker dine bud for meget, kan det imidlertid føre til færre klik, hvis dine bud ikke længere er konkurrencedygtige. Hvis du vælger at sænke dine bud, skal du tjekke din kampagne et par dage senere for at sikre dig, at du ikke har sænket dine bud for meget. Se, hvordan du redigerer dit bud

Lad Google Ads byde for dig automatisk

Et alternativ til selv at sænke dine bud er at lade Google Ads angive dine bud for dig automatisk. Der er flere typer automatiske budstrategier, og de er alle udviklet med det formål at hjælpe dig med at opnå et konkret mål for din virksomhed, f.eks. øgning af antallet af klik eller konverteringer. Få oplysninger om automatisk budgivning

Brug det anbefalede budget for din kampagne

Google Ads viser anbefalede budgetter for de kampagner, der gentagne gange når deres gennemsnitlige daglige budget, men har potentialet til at opnå flere klik og eksponeringer. Du kan bruge disse anbefalinger til at estimere, hvordan et nyt budget kan forbedre synligheden af annoncerne i din kampagne. Få oplysninger om, hvordan du finder det anbefalede budget for din kampagne