Segmentació contextual

Per ajudar-vos a arribar a més clients potencials, ara els vostres anuncis es mostraran en contingut que coincideixi amb qualsevol dels temes, dels emplaçaments o de les paraules clau de display/vídeo/cerca que hàgiu inclòs a la segmentació. Per exemple, si heu segmentat per "bicicletes" com a tema i "ciclisme" com a paraula clau de display/vídeo/cerca, els anuncis es mostraran al contingut que coincideixi amb qualsevol d'aquests termes.

També veureu que la segmentació contextual s'ha simplificat en una sola pàgina a Google Ads, de manera que pugueu gestionar tots els tipus de segmentació per contingut (temes, emplaçaments, paraules clau de display/vídeo i exclusions) en una sola visualització. Podeu trobar la pàgina nova a la secció "Contingut" que hi ha a Campanyes Campaigns Icon, al menú de navegació de l'esquerra.

Només en el cas de les campanyes de vídeo que generen conversions: a fi que pugueu trobar més oportunitats de conversió, ja no podreu afegir segmentació per contingut a les campanyes de conversió de vídeo noves o existents en els mesos vinents. A partir de principis de 2023, totes les opcions de configuració de segmentació per contingut existents es trauran automàticament de les campanyes de vídeo que generen conversions. Per treure manualment la segmentació per contingut de les campanyes de conversió existents, aneu a la configuració del grup d'anuncis. Més informació sobre com es pot optimitzar una campanya per obtenir conversions

Procés que cerca coincidències automàticament entre els anuncis i els llocs rellevants de la Xarxa de Display per mitjà de paraules claus o temes, entre altres factors.

• El funcionament és el següent: el sistema de Google analitza el contingut de cada pàgina web per determinar-ne el tema central, que seguidament es compara amb el vostre anunci per mitjà de seleccions de paraules clau o temes que heu afegit a la secció "Contingut", l'idioma i la segmentació per ubicació, l'historial de navegació recent d'un visitant i altres factors.
  • Google Ads utilitza la segmentació contextual quan un grup d'anuncis conté paraules clau o temes i la campanya s'ha configurat per mostrar anuncis a la Xarxa de Display.

Més informació sobre la segmentació contextual

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now