Ventetid før saldoen oppdateres etter betalinger

Hvor lang tid det tar før en betaling vises i Google Ads-kontoen din, avhenger av hvordan du betaler regningen. Du kan forvente følgende:

• Sjekk: Etter at vi har mottatt sjekken, kan det gå opptil fem virkedager før Google Ads-saldoen din er oppdatert. Hvis du sender sjekken med post fra utlandet, kan det ta lengre tid.
  • Bankoverføring: Etter at bankoverføringen er satt i gang, kan det gå opptil fem virkedager før Google Ads-kontosaldoen din er oppdatert.
  • Kredittkort: Etter at du har betalt med kredittkort, kan det gå opptil et døgn før Google Ads-kontosaldoen din er oppdatert. Hvis betalingen blir avvist, må du kontakte den aktuelle banken eller det aktuelle kredittkortselskapet.

Finn ut mer om behandlingstider for betalinger i ulike land

Se hvor du kan finne betalinger når de er registrert i Google Ads-kontoen din, og få tips om hvordan du kan foreta betalinger.

Her ser du betalingen

Når vi har behandlet betalingen, vises den på følgende steder etter at du har klikket på «Fakturering» Faktureringsikon.

• Sammendrag – Du finner datoen og beløpet for den siste betalingen din som er behandlet, under «Den siste betalingen din ble utført» under «Skyldig beløp».
  • Fakturaer – I tabellen på denne siden oppdateres «Betalt beløp»- og «Saldo»-kolonnen når en betaling er registrert for én eller flere fakturaer.
  • Transaksjoner – Betalinger vises som ordrelinjer i de månedlige tabellene. Velg «Sammendragsvisning» for at det skal være enkelt å se hva som er betalinger, og hva som er kostnader.
Gå til Google Ads

Tips

Hvis kontosaldoen din ikke oppdateres innen tidsrommet som er forventet for den aktuelle betalingstypen, kan du ta kontakt med Google Ads' lokale innkrevingsteam på collections@google.com. Merk: Bare kontoer med månedlig fakturering kan kontakte faktureringsteamet via denne e-postadressen.

Fremgangsmåten videre