Når du venter på, at din saldo opdateres efter en betaling

Hvor lang tid, der går, før din betaling afspejles på din Google Ads-konto, afhænger af, hvordan du betaler din regning. Du kan forvente følgende:

• Check: Der kan gå op til fem hverdage fra den dato, hvor vi modtager din check, til din Google Ads-saldo bliver opdateret. Hvis du sender din betaling med international post, kan det tage længere tid.
  • Bankoverførsel: Der kan gå op til fem hverdage fra den dato, hvor du igangsætter overførslen, til din Google Ads-kontosaldo bliver opdateret.
  • Betalingskort: Der kan gå op til 24 timer fra det tidspunkt, hvor du betaler via et betalingskort, til din Google Ads-kontosaldo opdateres. Hvis betalingen er blevet afvist, skal du kontakte din bank eller dit betalingskortselskab.

Få flere oplysninger om betalingsbehandlingstiden efter land

Få oplysninger om, hvor du kan finde dine betalinger, når de er blevet overført til din Google Ads-konto, og få tips til, hvordan du foretager betalinger.

Hvor kan du se din betaling?

Når vi har behandlet din betaling, bliver det afspejlet følgende steder, efter du har klikket på "Fakturering" Faktureringsikon.

• Oversigt – i sektionen "Forfaldent beløb" kan du under "Din seneste betaling blev foretaget den" se datoen og beløbet for din senest behandlede betaling.
  • Fakturaer – kolonnerne "Betalt beløb" og "Saldo" opdateres i tabellen her, når en betaling er blevet anvendt på én eller flere fakturaer.
  • Transaktioner – betalinger vises som linjeposter i dine månedlige tabeller. Vælg "Oversigtsvisning" for hurtigt at adskille betalinger fra omkostninger.
Gå til Google Ads

Tip!

Hvis din kontosaldo ikke opdateres inden for den typiske tidsramme for den betalingstype, du har valgt, kan du kontakte dit lokale Google Ads-faktureringsteam på adressen collections@google.com. Bemærk! Det er kun ejere eller administratorer af konti med månedlig fakturering, der må kontakte faktureringsteamet via denne mailadresse.